Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Csináltatok már démoni alkut?...

Csináltatok már démoni alkut? Ha igen teljesült amit szeretettek volna?

Figyelt kérdés

Nehéz démonokat idézni?

Csupán kíváncsi vagyok :)

2021. ápr. 19. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Sok sikeres színészről, énekesről mondják, hogy lepaktált az "ördöggel", onnat van ez a tehettségük, különleges adottságuk. Állítólag.

Én nem csináltam ilyet, de olvastam, hogy nem olyan egyszerű ez, és olyat is, hogy könyebb, mint goldolnánk.

2021. ápr. 19. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Szia kérdező!

Őszintén fogok írni neked.Több évtizede foglalkozok vallástörténettel, okkultizmussal, spiritizmussal.

Jóra rosszra egyaránt használtam és használni is fogom amit tanultam.

Miért kezdtem el, és miért használom?

Egyszerű de rövid kérdés a válasz is az.

Pénz és jólét.

Az oldal indulása óta fenn vagyok ritkán írok választ ide, ezt a választ 2013-ban írtam egy kérdezőnek, neked is bemásolom.

Aki kérdezné mit értem el vele?

2000 évek elején arra használtam hogy szerencsejátékon szerencsém legyen.

Egyik játékon elvittem a telitalálatot.

Azóta külföldre költöztem,igaz éltem az usa-ban és kanadában is, de most jelenleg visszaköltöztem az egyik eu-s országba, de nem magyarban élek.

Szóval amit eddig tanultam, azt mindig a jólétem előbbre jutásának érdekében alkalmaztam a saját céljaim érdekében.

Itt a válaszom, bemásolom ide, olvasd el légyszíves sokszor.

''nagyon veszélyes.

h mi kell hozzá...

röviden írok róla, mivel vallástörténettel és egyéb manapság fura szakmával foglalkozom, kicsit otthon vagyok benne...de csak kicsit!

Ezek a lények valósak, de sokan csak rosszat tulajdonítanak nekik, régen nagyon sok kultúra épült ezen lények imádatára,

sumér, babilónia, egyiptomi kultúra...

szertartásos módon imádták ezen lényeket, akiket ált megidéztek.

ehhez a mágiát használták, rengeteg fajtája van, egyik ága a démon mágia(pontosabban démonidéző mágia), de a halott idéző mágia is ehhez hasonló terület, de egyike a leggusztustalanabb mágiáknak, Tibetben gyakorolják még mindig...

Ezt a mágiát nem lehet csak úgy megtanulni, mint ahogy a sok netes oldal hirdeti, többsége kamu,vagy fals infókat közöl.

a mágia alapja az áldozat.

aki elkezdi tanulni az okkultizmust, az áldozati energiák mibenlétével kell tisztában lennie(jézus is áldozatot hozott, csak a miértje volt más, de vérét hullajtotta a céljáért)

a mágia alapjait a ceremonális mágia és az áldozati mágia képviseli, aki ezeket elsajátította, az biztonságosan tovább tud lépni, de ez az alap.

ezután lehet egy irányelvet kijelölni, de az út megkezdésekor már kialakul az ember lelki világába(ezt hívják az okkultizmusban a tanítvány ösvényének), ezen a ponton eldől h aki tanulmányozza a témát, milyen terület felé fordul, jó vagy rossz.

ezért van és volt az mindig, h mielőtt egy ember akit komolyan érdekel a téma, először jógát és meditációt tanul, h a gondolatait és érzéseit megértse, irányítani tudja.ha ez megvan tovább léphet erre a területre, de e nélkül nagyon veszélyes.

ahhoz h te vagy bárkiidéző mágiát csináljon, pontosabban mutasson be, nagyon sok év tanulásra van szükség, h pontosan az történjen, amit az ember akar.

nagyon sok tanulmányozója, gyakorlója a témának sajnos elmegyógyintézetben kötött ki, mert ezek az energiák és lények amik ilyenkor felszabadulnak tönkretették az életét.

nos.eljutottunk oda, h vki már az idézési mágia tanulásánál jár, ahogy írtam, ezen a ponton tisztában kell lennie az áldozati mágiával.

az áldozat MINDIG véráldozat, és ez mellé megvan h melyik démonnak milyen állat kell, és ez mellé lehetséges még egyéb más is, pl virág áldozat, fűszerek...ezek mid füstölve.

a neten terjedő oldalak, semmire sem jók, max idétlen kamaszoknak, akik vagdossák magukat a világ fájdalmukban,meg fekete körömmel hírdetik h ők sátánisták, és a temetőkben rombolnak...pedig ha tudnák h ki nevében cselekszenek, zokogva rohannának haza anyukájuk szoknyájához.

aki véletlen is eben töri a fejét, annak leírnám, h valószínűleg soha nem fog ilyet csinálni, h démonidézés, mert sok egyéb feltétel is szükséges hozzá.

egy adott démon megidézéséhez szükséges ált annak a kultúrának a nelyvének az ismerete, ahol ezt a lényt imádták, ezen a nyelven rengeetg felajánlást tettek számára, és ennek a nyelvnek a rezgése van a legjobban őhozzá közel h megjelenjen.

szóval az idézőnek tudnia kell h mik azok a pentagrammok, minden démonnak ált más pentagramm kell, de van egy alap pentagram, és ezen belül kell felrajzolni a saját pentagramját is.

ha ez megvan, az adott ősi nyelven invokáló szöveg kell(na ilyet honnan szed az ember mi?? nyelvtudás nélkül)

van idéző pecsétje is a démonnak, ez olyan mint vkinek a saját neve, ahhoz kell, h az idézés alatt ő jelenjen meg.

tudnia kell az idézőnek, h az idézéskor, hol kell állnia, a többféle pentagrammán belül, mert ált itt kezdődnek a problémák.

tisztában kell lennie h az adott démonnak milyen áldozati állat kell, és azt h kell feláldozni, mit kell ilyenkor csinálni, milyen egyéb áldozat kell még.

az oltárnak hol kell állnia a szertartás közben.

ha megidézte a démont, mit akar csinálni vele, mert ok h megjelenik de mi a célja...

ha közölte vele, akkor a nagyobb démonknak van elengedő pecsétje is, a kisebb szolgáknak csak az adott nyelvi szöveget kell mondani, ami visszaküldi őket oda ahonnét jöttek.

ismerni kell az idézéshez a nap és a hold egymáshoz viszonyított állását, milyen holdfázisban melyik démont lehet idézni, de amúgy ezek inkább nagyobb évfordulós napokon idézhetőek meg a legtöbb sikerrel, hiszen a húsvét, karácsony és egyébb fontos dátumok mind régi pogány démonikus kultuszból lettek átvéve, és keresztény ünnepek lettek rátelepítve.

ha mindezt vki megtudja tanulni és magának kikutatni, akkor talán...de csak TALÁN sikeres lehet ebben a veszélyes mágiában.

ugye senki sem gondolta h ennyi minden kell hozzá, és még sok egyéb más is...ami ha vkit érdekel majd kikeresi magának!''

2021. ápr. 19. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
2-es Kiváncsi vagyok neked milyen árat kellett fizetni ezért a nyereményért. Mert aki ilyen alkut köt, általában súlyos árat fizet utólag.
2021. ápr. 19. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Alkut nem mondom mi volt saját részemre, de mindent amit kértem megkaptam.Életem végéig megkapok mindent, ezért olyan életem van, amit kértem.

Persze mindennek ára van, de ez már csak rám tartozik.

2021. ápr. 19. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem csak így működik hogy jaj, megidézem azt kész, a csivava is kívánhatja, hogy szopja le egy arkangyal, de nem valószínű, hogy bekövetkezik.
2021. ápr. 20. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

#2 Mindenki tanulhat mágiát mert minden ember spirituális lény! De ezekről a netes oldalakról valóban nem jó informálódni.

JA ÉS A LÉLEK ELADÁS NEM LÉTEZIK!

2021. ápr. 22. 01:42
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Ja és valóban a véráldozat a leghatásosab nem csak azt lehet áldozni, hanem olyan ételeket amiket szeret az entitás. Olyan illatgyertyákat amit szeret az entitás stb stb stb.

Lélekeladás azért nem létezik, mert senkinek nem kell a lelked... Illetve hidd el... aki a lelkedet akarja, az már elkezdte falni az életenergiádat, egy depresszióban nyilvánul meg elsősorban.

2021. ápr. 22. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!