Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kinyílt a harmadik szemem,hogy...

Kinyílt a harmadik szemem,hogyan lehet bezárni? (Ha egyáltalán lehetséges)

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 09:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. márc. 22. 10:46
 12/21 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy neked tényleg megnyílt-e a harmadik szemed, de olvasd el ezt a cikket. Az írójának hiszek:

[link]

2021. márc. 22. 14:36
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

kinyílt a harmadik szemed gratulálok gondolom csak hip hopp :))

mondjuk elhiszem általában mindent elhiszek

Bele fogsz rokkanni ha nem tudod mentálisan kezelni!!

És jönnek majd a látogatok ,hangok, szagok igen szagok érdekes vaniliás illattal.

Mész az utcán és hátrafogsz akaratlanul fordulni (hmm azt hittem követ valaki)

Én 6 éve zárva tartom nem merem kinyitni mert most sem vagyok egyedül vele alszom s vele kelek érzem csontjait és az illatát rámtapadt mint egy fertö és a legnehezebb azt elhitetni saját énemmel hogy baromság

2021. márc. 23. 00:10
 14/21 anonim ***** válasza:
9%
Borderline
2021. márc. 23. 02:43
 15/21 anonim válasza:
52%
Tényleg menj vissza szakemberhez, a hangulathullámok amiket leírtál (hirtelen sírás vagy öröm), illetve az, hogy követve, fenyegetve érzed magad, hangokat hallasz és alakokat látsz mind utalnak bipoláris személyiségzavarra (is). Én nem vagyok szakember, úgyhogy nem biztos, hogy ez áll a háttérben, viszont szerintem tényleg érdemes újra meglátogatnod az orvost!
2021. márc. 23. 07:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem úgy tűnsz, mint akinek szokásosnál jobban nyitott.
2021. márc. 24. 16:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Akinek kinyílt a szeme az mind elhúzott magyarországrol
2021. márc. 24. 19:23
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Sok okos ember :D anyósom volt férjének is nyitva volt a 3.szeme és ő maga zárta be x év után . Be tudod zárni te is magadnak , ha mégsem akkor Kiss Katónak irj a halott látónak ő foglalkozik ezzel
2021. márc. 24. 19:28
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
18, biztos az a buta, aki racionálisabb magyarázatokat talál...
2021. márc. 24. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
78%

A harmadik szem nem a fizikai test érzékszerve, hanem egy fejlettebb testé. Különböző szinteken nyílhat fel, attól függően láthatsz csak árnyakat, de színeket-energiákat, megvilágosodott halhatatlanokat, égi világokat, sorsokat, okokat -és okozatokat.

Ha ezt nem te idézted elő, "erőszakkal", pl drogokkal, akkor ez azt jelenti, hogy korábbi eredményeid alapján fejlett az a tested-hordozód, amivel érzékelsz.

Ez mindenképpen kicsit nyűg, de ugyanakkor elismerés is.

Amit az érzelmekkel kapcsolatban érzel az nem a harmadik szem, hanem egy hasonló, fizikai testen "kívüli" érzékelés, a második szív megnyílása.

Ezek a dolgok valóban járhatnak kellemetlenségekkel, -akár olyasmivel is amit 7hetedik írt-, de ugyanakkor ez ajándék -és elismerés is egyben.

Ha nagyon intenzíven "zaklatnának" esetleg lelkek, szellemi lények, akkor szükséged lehet védelemre a nyugodt alvás miatt.

De egyébként nincs gond, és gratulálok 😉🙏

2021. ápr. 6. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!