Kinyílt a harmadik szemem,hogyan lehet bezárni? (Ha egyáltalán lehetséges)
Azt nem tudom, hogy neked tényleg megnyílt-e a harmadik szemed, de olvasd el ezt a cikket. Az írójának hiszek:
kinyílt a harmadik szemed gratulálok gondolom csak hip hopp :))
mondjuk elhiszem általában mindent elhiszek
Bele fogsz rokkanni ha nem tudod mentálisan kezelni!!
És jönnek majd a látogatok ,hangok, szagok igen szagok érdekes vaniliás illattal.
Mész az utcán és hátrafogsz akaratlanul fordulni (hmm azt hittem követ valaki)
Én 6 éve zárva tartom nem merem kinyitni mert most sem vagyok egyedül vele alszom s vele kelek érzem csontjait és az illatát rámtapadt mint egy fertö és a legnehezebb azt elhitetni saját énemmel hogy baromság
A harmadik szem nem a fizikai test érzékszerve, hanem egy fejlettebb testé. Különböző szinteken nyílhat fel, attól függően láthatsz csak árnyakat, de színeket-energiákat, megvilágosodott halhatatlanokat, égi világokat, sorsokat, okokat -és okozatokat.
Ha ezt nem te idézted elő, "erőszakkal", pl drogokkal, akkor ez azt jelenti, hogy korábbi eredményeid alapján fejlett az a tested-hordozód, amivel érzékelsz.
Ez mindenképpen kicsit nyűg, de ugyanakkor elismerés is.
Amit az érzelmekkel kapcsolatban érzel az nem a harmadik szem, hanem egy hasonló, fizikai testen "kívüli" érzékelés, a második szív megnyílása.
Ezek a dolgok valóban járhatnak kellemetlenségekkel, -akár olyasmivel is amit 7hetedik írt-, de ugyanakkor ez ajándék -és elismerés is egyben.
Ha nagyon intenzíven "zaklatnának" esetleg lelkek, szellemi lények, akkor szükséged lehet védelemre a nyugodt alvás miatt.
De egyébként nincs gond, és gratulálok 😉🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!