Hogyan szabadulhatok meg 1 nagyon régi tükörtől?
#14 Ez szép és jó... És mi van a babonával az összetört tükörrel? 7 év balszerencse...
Meg kéne tisztítani... Akár fizikailag vagy ezósan pl reikivel
pedig lehet, csinálhatná azt is minta körben lemásoltja azt továbbadja.
szerintem egy szép tükörről beszélünk, legalábbis a keret. Azt lemásoltatja azonos fából az eredetit meg eladja bárkinek gyűjtőnek, múzeumnak, civilnek.
Mert lehet, csak benne ébreszt rossz érzéseket. 100 év "sokat látott tükör" ii. vhs és az azt követő történetek nem túl szépek, s ha belenéz lehet ezt a hűvös, szorongó érzést érzi.
+a kopott tükör klasszikus horror elem.
Szerintem nem feltétlen áraszt "negatív energiát", ezek az érzések belülről is jöhetnek. A nagyszülök történetei és a történelem súlya és mocska okozhatja még ezeket.
Én a helyében lemásoltatnám a keretet, és vennék bele tükröt, az eredetit felbecsültetném és eladnám.
Én ilyennek képzeltem el (szeretem ezt a dizájnt)
de ez 2015-ös azóta lehet ennél többet is ér.
Itt még lehet nézelődi, viszont lehet kamufilléres, de legalább linkelni tud a kérdető hogy kb milyen tükörről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!