Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan szabadulhatok meg 1...

Hogyan szabadulhatok meg 1 nagyon régi tükörtől?

Figyelt kérdés
Örököltem 1 nagy,kb 100éves tükröt.úgy érzem negatív energiát áraszt,meg akarok szabadulni tole,a keretet meghagyom,es teszek bele új tükröt.Széttörni nem akarom,de elég nagy.

2021. márc. 17. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként a tükör a kerettel lesz olyan értékes, egy kis retusálás rá, és akár 6 számjegyet is fog érni
2021. márc. 17. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerettől is szabadulj meg!
2021. márc. 17. 23:31
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Elátkozott bankók érdekelnének, főleg USA dollár és euró, esetleg svájci frank és angol font!
2021. márc. 17. 23:45
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Lehet hogy az a tükör átjárót tud teremteni egy gonosz világgal. Törd össze, hogy másnak se legyen baja belőle.( Még ha nem is akarod) A tükör darabjait egy működő vulkán kürtőjébe kell dobni.
2021. márc. 18. 00:36
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

#14 Ez szép és jó... És mi van a babonával az összetört tükörrel? 7 év balszerencse...

Meg kéne tisztítani... Akár fizikailag vagy ezósan pl reikivel

2021. márc. 18. 03:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg kéne próbálni megtisztítani a negatív energiáktól. Ha nem sikerül, szabaduljon meg tőle, de ne add senkinek.
2021. márc. 18. 07:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed negatív energiák veszik körbe ne add másnak. Összetörni nem a babona miatt ne törd össze, hanem mert nem tudjuk milyen hatással lenne egy esetleges átjáróra. A keretet megtartani semmi értelme. Ugyan azok az energiák veszik körül, a keret maga is lehet átjáró, ahogy előttem is írták, meg kell tisztítani.
2021. márc. 18. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok semmi frappánsat írni.
2021. márc. 19. 10:37
 19/19 anonim ***** válasza:

pedig lehet, csinálhatná azt is minta körben lemásoltja azt továbbadja.

szerintem egy szép tükörről beszélünk, legalábbis a keret. Azt lemásoltatja azonos fából az eredetit meg eladja bárkinek gyűjtőnek, múzeumnak, civilnek.

Mert lehet, csak benne ébreszt rossz érzéseket. 100 év "sokat látott tükör" ii. vhs és az azt követő történetek nem túl szépek, s ha belenéz lehet ezt a hűvös, szorongó érzést érzi.

+a kopott tükör klasszikus horror elem.

Szerintem nem feltétlen áraszt "negatív energiát", ezek az érzések belülről is jöhetnek. A nagyszülök történetei és a történelem súlya és mocska okozhatja még ezeket.

Én a helyében lemásoltatnám a keretet, és vennék bele tükröt, az eredetit felbecsültetném és eladnám.

Én ilyennek képzeltem el (szeretem ezt a dizájnt)

[link]

de ez 2015-ös azóta lehet ennél többet is ér.

Itt még lehet nézelődi, viszont lehet kamufilléres, de legalább linkelni tud a kérdető hogy kb milyen tükörről beszélünk.

2021. márc. 20. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!