Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sokat töprengtem hogy mitöl...

Sokat töprengtem hogy mitöl lehet ?

Figyelt kérdés

Minden egyes álmomban akár irányitott akár spontán

Fura rossz érzés kerit hatalmába még most is hogy ide irok

de álmomban nagyon erös

És nem tudom elképzelni hogy mi az

2021. márc. 8. 03:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió.
2021. márc. 8. 07:32
 2/9 Grimfox ***** válasza:
100%
Attól függ, mire hasonlít az érzet. Bizonytalanság, félelem, szorongás, veszélyérzet, lehangoltság, esetleg testi rosszullét? Függően attól, mit érzel, az oka is elég változatos lehet.
2021. márc. 8. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, elég stresszesen élek. Az alvás nem kipihentető, álom közben is szorongás fog el. De ezt tudom, hogy nekem miért van. Eléggé stresszesen élek, ami kihat az alvásra is. Sajnos. Éjjel sem tudom kipihenni magamat.
2021. márc. 8. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt bizony neked kell megkeresned.

Mindenkinek vannak érzései.

Ha nem tudod honnan jön, akkor tudattalan.

Tudatosítanod kell, mi lehet.

Keresni, rájönni, megérteni, elfogadni, elengedni.

2021. márc. 8. 19:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Én nem élek streszesen Grimfox de a veszélyérzet az stimmel de ez csak álmomban jelentkezik

Steven. mindig van egy ajto amin nem merek belépni az ajtó bár más más álom fehér szinü

2021. márc. 9. 01:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor ne egyedül lépj be rajta. Kérj segítséget hozzá. Tudod hogy van ez. Kérjetek és megadattik.
2021. márc. 9. 01:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Már probáltam de hirtelen korom sötét és csak az ajto maradt

És felébresztem magam

2021. márc. 9. 01:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Erről egy idézet jut eszembe. Buddha az ő megvilágosodásakor látta az előző életeit és képes volt elviselni is azokat. A lényeg gondolom az, hogy addigra már képes lett rá.
2021. márc. 9. 02:23
 9/9 Grimfox ***** válasza:
Nem lehetséges, hogy egy olyan döntést szimbolizál az ajtó, amit mindenképp meg kell hoznod, de rajtad múlik, mikor hozod meg, annak ellenére, hogy belső sürgetést érzel a meghozatalára? Egy olyan változáshoz vezető döntés, ami nem feltétlen lesz kellemes, de mivel ajtóról van szó, valami újat, szükségeset szimbolizál. Megeshet, hogy csak azért érzed veszélyesnek, mert ismeretlen, ami a túloldalán van, és eltér attól az élethelyzettől, amiben jelenleg vagy. Az ajtó színe is szimbólum. Lehet hogy nehézségek várnak a túloldalán, de valószínű előnyödre válik. A hezitálás, veszélyérzet lehet hogy abból ered, hogy éppen csak készen állsz, de még bizonytalannak érzed magad a képességeidben, hogy az új helyzetet kezeld. Mindezt persze tudattalanul-ezért álmodban jelentkezik. Ezek csak tippek, nem mondom, hogy így van. Főképp ha egyéni álomszimbolikáról van szó, nem archetípusos szimbólumról.
2021. márc. 9. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!