Hogy tudok elküldeni egy jelenést amit nem én idéztem. Vagy is tegnap 03:32 kor ?
Csináltam egy tükör mágiát de valamit elrontottam van egy jelenésem most is itt a szobámban :( érzem !
kezdek fáradni az eddigi jelenéseket mind letudtam gyűrni de ez más
Hangulat változásaim vannak , például felraktam a teát és nem kellett
most meg meginnám ,kiborítottam.
Szerintetek ha kinyitom a harmadik szememet ? túlélem ?
csak azért kérdem mert 6 ÉVE csukva van.
Érzik az energia koncentrációt, és jönnek rá mint a politikusok a pénz szagra 🙄
Nálam, ha egy barátommal gyakorolok, néha komoly jövés-menés van, néha meg semmi.
Emeld a pozitívitást, a fényt, tölts ki vele mindent, és tartsd, néha erősítsd, és ez legyen rendszeres.
Ha kinyitod a szemed, akkor egy kicsit jobban fogsz "látszódni", de inkább arra törekedj, hogy te legyél rendben belül.
Szia!
Töltődj fel sok pozitív energiával! Nézz komédiákat,csináld a kedvenc hobbijaidat,mozdulj ki,beszélgess a barátaiddal,egyél sok csokit;)
Akármi is az,tartós pozitivitást és egy jó adag önbizalmat látva biztos elhúzza a csíkot,:)
Ki kéne nyomni a harmadik szemedet, ha ilyeneket csinálsz! Akármilyen mágia, idézés, túlvilággal kapcsolatos dolog nagyon veszélyes, amint láthatod, tapasztalod. Soknak már anyira kihatott az életükre, hogy vagy az elmegyógyban végezték, vagy öngyilkosok lettek. Nagyon veszélyes, nem szabad az ilyenekkel játszadozni.
Mindennek megvan az alapja
tudtam hogy ir ni fogsz
122 7 99 876 T 45 negy
"Szerintetek ha kinyitom a harmadik szememet ? túlélem ?"
Hát nyitsd ki, oszt majd megtudod... :))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!