Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ma este meg akarom idézni a...

Ma este meg akarom idézni a hatalmas Belzebubot. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 15:16
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
Azért készíts be Chemotoxot, ha esetleg eldurvulnának a dolgok.
2021. febr. 7. 16:52
 22/58 anonim ***** válasza:
82%
Ma este asszem épp nem ér rá, a doktor miniszterelnökkel, a semjénnel, a szájerrel, meg a rogánnal whiskey, kártyázik, és pörög, ha józsi a hátizsákját közben visszaszerezte brüsszelből.
2021. febr. 7. 17:06
 23/58 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy poént csináltok ti ebből, de csak addig, amíg nem kerültök közel a halálhoz. Nem volt még nektek olyan problémátok, hogy tisztességesen megijedjetek, hogy akár meg is halhattok. Egyszer azt mondta egy szívsebész, hogy ő még nem találkozott ateista pácienssel. Utalva arra, hogy egy szívműtét olyan kaliberű dolog, hogy az ember előtte elejt egy fohászt Istenhez. Elég csak egy szó is. Akkora dolog az, főleg, ha meg is kell állítani a szívet egy időre. De ez így szokott lenni. Amit nem tapasztal az ember, arról könnyen prédikál. Kórházról is az szokott könnyen beszélni, aki még életében nem feküdt benn, nem tapasztalta a dolgokat. Szóval ilyen az ember, viccet csinál, aztán meg összekakilja magát. Ha pedig valaki csak a gonoszban nem hisz, az logikátlanság, ha a jó létezik, gonosznak is léteznie kell. Ha a jó meghallgat, a gonosz is ugyanúgy fülel.
2021. febr. 7. 17:27
 24/58 anonim ***** válasza:
23.:Annyira alap sablon a szöveged,meg a magyarázkodásod,hogy tuti megjátszod magad és csak trollkodsz,de ez még a jobbik eset,mert ha tényleg ilyen naív vagy,akkor rajtad már az ördög sem segíthet.Nem is fog.
2021. febr. 7. 17:34
 25/58 A kérdező kommentje:
Magyarázkodás? Hol magyarázkodok? Csak leírtam a valóságot, hogy hogyan viselkednek az emberek. Én is ilyen voltam egyébként, csak átesve pár betegségen, köztük egy jóindulatú daganatos megbetegedésen, már másképp látom a dolgokat, másképp állok hozzájuk. Rájöttem, hogy teljesen félreértelmeztem magát a hitet is. Ha pedig valóban trollnak gondolsz, nem értem, miért pazarlod rám az időd.
2021. febr. 7. 17:43
 26/58 anonim ***** válasza:
25.:Mert számomra a troll,csak egy szerencsétlen lelkisérült egyén,aki figyelemre vágyik,nekem meg aztán nem oszt-nem szoroz,hogy vélaszolok-e neki vagy sem,nekem attól nem lesz se több,se kevesebb,amúgyis életem java részében értelmetlen dolgokat csináltam.
2021. febr. 7. 17:50
 27/58 A kérdező kommentje:

Csak előbújt a szög a zsákból, hogy milyen is vagy valójában. A különbség köztünk, hogy az én szívemben krisztusi szeretet van.

2021. febr. 7. 17:53
 28/58 anonim ***** válasza:
27.:De azt már nem tolerálom,ha sokáig föl szeretnének tartani az értelmetlen hülyeségeikkel.
2021. febr. 7. 17:56
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

"A különbség köztünk, hogy az én szívemben krisztusi szeretet van."

Akkor minek piszkálod azt a szerencsétlen belzebubot???

2021. febr. 7. 17:58
 30/58 anonim ***** válasza:
100%
7-es...Nem, Jézus nem volt elmebeteg. Ő megmondta, hogy ne menjetek se igézőkhöz, se jövendőmondókhoz és hagyd békén a holtakat!
2021. febr. 7. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!