Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
van egy hatalmas problémám még pedig hogy szingli vagyok. valaki tud valami társbevonzó mágiát?
2021. jan. 17. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy jó főzetet ismerek. Alkoholos italnak hívják.
2021. jan. 17. 15:50
 2/6 anonim válasza:
Attól függ, nő vag vagy férfi?
2021. jan. 17. 15:57
 3/6 A kérdező kommentje:
2 férfi vagyok
2021. jan. 17. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha férfi vagy akkor kevésbé hatnak a mágiák.A nőket bevonzó varázskoktélt sajnos magadnak kell kikeverned.A főzet alapanyagai az önbizalom,magabiztosság,jó kommunikációs készség,stílus.További adalékokkal fokozható a hatás,de a fűszerezés már ízlés dolga és ez viszi bele az egyéniséget amivel igazán tud hatni a csodaszer.
2021. jan. 17. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
A nőket nagyon nehéz elbájolni, uram. De, ha nem egy kimondott személyhez húz a szíve, akkor van egy ötletem, sőt így jobban bele gondolva még azzal is meglehet próbálkozni, de semmi fekete mágia!
2021. jan. 17. 19:24
 6/6 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Sportolj, fussàl rendszeressen olyan parkokban ahol többen is futkosnak! Egy baràtnöm ott ismerte meg a mostani szerelmét!
2021. jan. 29. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!