Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha valakit megölök feketemágiá...

Ha valakit megölök feketemágiával azért felelőségre vonhatnak?

Figyelt kérdés

Ha valakin használok halálvarázslatot és rá nemsokkal tényleg meghal, és ez kiderülne akkor engem felelőségre vonhatnának?

Hiszen ebben nem hisz a tudomány és nincs semmi konkrét, hogy miattam halt meg. Gondolom a törvényben sincs semmi ilyesmi.

2020. nov. 16. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg ezt beismered egy konkrét cselekmény miatt, elképzelhetőnek tartom hogy próbálkoznának valami vádat találni.

De egy bírói tárgyaláson még a leghü.lyébb ügyvéd is ha most jött kis az iskolából nevetségessé tenné az ügyészt.

2020. nov. 16. 19:31
 2/15 Grimfox ***** válasza:
97%
A törvény nem von felelősségre, pláne ha nem állsz ki, és jelented ki, hogy mágiával ölted meg. Ha kiállsz, maximum pszichiátriai kezelést eszközölnek, mivel az életet követelő dolgokat komolyan veszik. Mintha életveszélyesen megfenyegetnél valakit. A problémát nem a törvény fogja okozni. Ha tudod hogy működik egy olyan módszer, ami képes embert ölni, akkor azt is tudod, mit tesz azzal, aki használja. Gyakorlatilag magadat ítéled el már a próbálkozással is. Nem kell sikerrel járnod hozzá. Szerencsére abból, hogy ezt a kérdést feltetted már kiderül, hogy nem lennél képes ilyen módszert sikerrel használni. legnagyobb valószínűség szerint nem is ismersz valódi módszert, ami képes erre.
2020. nov. 16. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Földi hatalom nem fog felelősségre vonni. Kozmikus törvény igen.
2020. nov. 16. 19:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen Grimfox én jó fiú vagyok. :3
2020. nov. 16. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Emberölésnél az előkészület is büntetendő: (3) Aki emberölésre irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Szóval ha veszel egy fekete kakast, vagy voodoo, vagy bármi, már gyanús leszel 😄

2020. nov. 16. 19:53
 6/15 A kérdező kommentje:

De az ilyen dolgokat mindig rálehet fogni valamire :D

Tehát ha én nem mondom ki hogy arra kell ,akkor nem magyarázhatják bele azt amit gondolnak.

2020. nov. 16. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Mennyit kell ehhez szívni?
2020. nov. 16. 20:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Nana az bizonyítható és büntetendő, sose tennék olyat! :0
2020. nov. 16. 20:22
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen az ilyenekkel vigyázz mint pl az előadom nickneve mert ő is képes rá és ezt onnan lehet tudni hogy absolut felvállalja magát és képes feketébe járni

(lágyabb és imádom)

mert az nehéz hisz a fekete az fekete, a nem az nem, és nehéz pl nehéz szépnek lenni ebben ezért védett lesz aki felvállalja

ergo felmentenék a biroságon, már csak azér hogy a kegyeibe férközzenek stb.

(najo segitek ők azt látják hogy aranyos de mi nem)

Ennek végtelenjébe van egy olyan aki már mindent magának csinál, pl nem érdekli hogy kegyeibe férköznek, kisétál a biroságról úgy hogyha odavonszolják, hozzáérnek vagy megrágalmazzák megrohasztja öket egy olyan csulával ami a bőrt is leégeti az arcukrol stb. (látják a háromszöget ami szurja öket és nem merik tovább csinálni mint muszáj stb.) Igy lesz pár nap alatt esedékes a halálátok, vagy pár év alatt világháború, furii világháború stb. (jo mondjuk minden uj dolog fura)

ja és a teste olyan hogy csak 20milliárd (dollár) az értéke, itt forint de az is egyébként rengeteg, tehát ennyit ér egy posztom és nem is én csinálom sak gyengéden reszketve fogják a kezem stb.

mert nem érdekel semmi...

2020. nov. 16. 20:25
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Csak kényszergyógykezelés jár érte.
2020. nov. 16. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!