Ha valakit megölök feketemágiával azért felelőségre vonhatnak?
Ha valakin használok halálvarázslatot és rá nemsokkal tényleg meghal, és ez kiderülne akkor engem felelőségre vonhatnának?
Hiszen ebben nem hisz a tudomány és nincs semmi konkrét, hogy miattam halt meg. Gondolom a törvényben sincs semmi ilyesmi.
Ha esetleg ezt beismered egy konkrét cselekmény miatt, elképzelhetőnek tartom hogy próbálkoznának valami vádat találni.
De egy bírói tárgyaláson még a leghü.lyébb ügyvéd is ha most jött kis az iskolából nevetségessé tenné az ügyészt.
Emberölésnél az előkészület is büntetendő: (3) Aki emberölésre irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szóval ha veszel egy fekete kakast, vagy voodoo, vagy bármi, már gyanús leszel 😄
De az ilyen dolgokat mindig rálehet fogni valamire :D
Tehát ha én nem mondom ki hogy arra kell ,akkor nem magyarázhatják bele azt amit gondolnak.
Igen az ilyenekkel vigyázz mint pl az előadom nickneve mert ő is képes rá és ezt onnan lehet tudni hogy absolut felvállalja magát és képes feketébe járni
(lágyabb és imádom)
mert az nehéz hisz a fekete az fekete, a nem az nem, és nehéz pl nehéz szépnek lenni ebben ezért védett lesz aki felvállalja
ergo felmentenék a biroságon, már csak azér hogy a kegyeibe férközzenek stb.
(najo segitek ők azt látják hogy aranyos de mi nem)
Ennek végtelenjébe van egy olyan aki már mindent magának csinál, pl nem érdekli hogy kegyeibe férköznek, kisétál a biroságról úgy hogyha odavonszolják, hozzáérnek vagy megrágalmazzák megrohasztja öket egy olyan csulával ami a bőrt is leégeti az arcukrol stb. (látják a háromszöget ami szurja öket és nem merik tovább csinálni mint muszáj stb.) Igy lesz pár nap alatt esedékes a halálátok, vagy pár év alatt világháború, furii világháború stb. (jo mondjuk minden uj dolog fura)
ja és a teste olyan hogy csak 20milliárd (dollár) az értéke, itt forint de az is egyébként rengeteg, tehát ennyit ér egy posztom és nem is én csinálom sak gyengéden reszketve fogják a kezem stb.
mert nem érdekel semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!