Régebben egy lány olyanokat irkált nekem ezen az oldalon, hogy halottakat szokott átengedi a temetőből, úgy hogy átöleli a szellemeiket. Ennek lehet igazság tartalma?
Volt valami mestere is, de aztán megszakadt a beszélgetés közöttünk...
Szerintetek létezik olyan szekta, ahol naív gyerekeket kábítanak el így vagy azoknak a szüleit?
(Onnan jutott eszembe, hogy volt ma itt egy kérdés, amit töröltek. Itt a lány fény lényekhez akart csatlakozni, pontosabban az nem derült ki, hogy akart-e, csak hogy fog...).
Azabaj őt is leveri az acemegacodecspack, meg iylesmi xd
Ha nem, akkor nézz utána mert bebukta a trollkodást - ugyanugy
megprobált megsérteni, de nem tudott de legalább felvállalta a hülyegyerek szerepet, amit mást nem tudott igy neki majd sok szerep jár
holnap lesz uj irás, addig hello (sziiiinészet)
meg party (girlz screaming)
és sok ilyen ami már megtörtént, de ujra meg ujra megtörténik (fejlődés)
valahogy még jobban össze kell apritani -ha nem meghalok
reflektorfényben XD
ez van sprite, de neked
~x
Egyébként ezt a dalt tőle ismertem meg:
Nem rossz. Ha tényleg halottakat enged át és ez bár rémeket nem kéne látnia (én sose látok rémeket és nyugodtan alszok)
Főleg nem marcangolást, rosszakat se kell álmodnia, vagy nem félni a sötétben tehát ezek az alapok kb.
A valódi látnokság ennél sokkal messzebb van, az anyagot leginkább ugy kell elképzelni hogy formátlan, és 2 eredmény közt jelentkezik, és nem ugy igazol vissza ahogy szeretnéd, hanem sorban jönnek a dolgok. Ha a legkisebb dologban is igy van akkor már messze nagyobb az átlagnál pedig csak a legnagyobb dolgokat lehet igazitani, vagy bizonyitani (de azért felismerhető). Egyébként elég jó nap volt a mai mert ma is tudtam mindent csinálni, jövöbeli céljaimnak megfelelően tehát ez olyan hogy másik nap ha jön egy uj annak teljesen más alakja lesz, egyátalán nem felismerhető benne a régi (ilyen a megbocsátás is), az anyag nőnemű és csak a 2 ilyen között igazol vissza, mondjuk ugy akkor amikor nem érdekelnek a dolgok, a legrosszabbkor ezért mindig figyelj rájuk, ez nehéz :)
Olyankor, élményekkor még a nulla százalékokat is félreteszed, és mindig elmulnak... és Igen, emlékszel rá jóra is rossra is (ezért nem igazol vissza mert különbözőek - nagyon távol van csillag ott a messzi távolban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!