Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Régebben egy lány olyanokat...

Régebben egy lány olyanokat irkált nekem ezen az oldalon, hogy halottakat szokott átengedi a temetőből, úgy hogy átöleli a szellemeiket. Ennek lehet igazság tartalma?

Figyelt kérdés

Volt valami mestere is, de aztán megszakadt a beszélgetés közöttünk...

Szerintetek létezik olyan szekta, ahol naív gyerekeket kábítanak el így vagy azoknak a szüleit?

(Onnan jutott eszembe, hogy volt ma itt egy kérdés, amit töröltek. Itt a lány fény lényekhez akart csatlakozni, pontosabban az nem derült ki, hogy akart-e, csak hogy fog...).

2020. nov. 13. 19:45
1 2
 1/13 Grimfox ***** válasza:
67%
Nem hiszem hogy szekta volt a dologban. Inkább valaki kábította a lányt ezzel a dumával, meg hogy tanította, hogyan kell csinálni ezt. Ez inkább egy nem túl tiszta szándékú egyén által befolyásolt lány esete lehet, nem valami jehovatanúi, vagy szcientológus típusú szektáé.
2020. nov. 13. 20:16
 2/13 A kérdező kommentje:
De állítólag a szülei tudtak róla...
2020. nov. 13. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
szomszédlány? :s
2020. nov. 13. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
3%

Azabaj őt is leveri az acemegacodecspack, meg iylesmi xd

Ha nem, akkor nézz utána mert bebukta a trollkodást - ugyanugy

megprobált megsérteni, de nem tudott de legalább felvállalta a hülyegyerek szerepet, amit mást nem tudott igy neki majd sok szerep jár

holnap lesz uj irás, addig hello (sziiiinészet)

meg party (girlz screaming)

és sok ilyen ami már megtörtént, de ujra meg ujra megtörténik (fejlődés)

valahogy még jobban össze kell apritani -ha nem meghalok

reflektorfényben XD

ez van sprite, de neked

~x

2020. nov. 13. 20:57
 5/13 Grimfox ***** válasza:
100%
Az a kérdés, hogy a szülei tudtak róla, mint mondjuk ahogy az én szüleim tudják, mi foglalkoztat, mi érdekel, vagy úgy tudtak róla, hogy ők vitték bele, vagy az ő beleegyezésükkel tanult.
2020. nov. 13. 20:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a részleteket, nem tudom mert nem volt lehetőségem sokat beszélgetni vele... De most, hogy próbálom felidézni a történetet eszembe jutnak töredékek. Valahogy úgy kezdődött nála, hogy rémeket látott, ilyen marcangolósokat, amik üldözték és ezért otthon elvitték valami guruhoz.
2020. nov. 13. 22:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt a dalt tőle ismertem meg:

https://www.youtube.com/watch?v=j-qQ_brIsfY

2020. nov. 13. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem rossz. Ha tényleg halottakat enged át és ez bár rémeket nem kéne látnia (én sose látok rémeket és nyugodtan alszok)

Főleg nem marcangolást, rosszakat se kell álmodnia, vagy nem félni a sötétben tehát ezek az alapok kb.

A valódi látnokság ennél sokkal messzebb van, az anyagot leginkább ugy kell elképzelni hogy formátlan, és 2 eredmény közt jelentkezik, és nem ugy igazol vissza ahogy szeretnéd, hanem sorban jönnek a dolgok. Ha a legkisebb dologban is igy van akkor már messze nagyobb az átlagnál pedig csak a legnagyobb dolgokat lehet igazitani, vagy bizonyitani (de azért felismerhető). Egyébként elég jó nap volt a mai mert ma is tudtam mindent csinálni, jövöbeli céljaimnak megfelelően tehát ez olyan hogy másik nap ha jön egy uj annak teljesen más alakja lesz, egyátalán nem felismerhető benne a régi (ilyen a megbocsátás is), az anyag nőnemű és csak a 2 ilyen között igazol vissza, mondjuk ugy akkor amikor nem érdekelnek a dolgok, a legrosszabbkor ezért mindig figyelj rájuk, ez nehéz :)

Olyankor, élményekkor még a nulla százalékokat is félreteszed, és mindig elmulnak... és Igen, emlékszel rá jóra is rossra is (ezért nem igazol vissza mert különbözőek - nagyon távol van csillag ott a messzi távolban)

2020. nov. 13. 23:49
 9/13 Grimfox ***** válasza:
Hú...lehet nem guruhoz kellett volna elvinni, hanem első körben egy pszichiáterhez. Ha nincs egyértelműen bizonyítható paranoiája, akkor lehet gondolkodni, hogy akkor most mi is van. Egy tévképzetet lecserélni egy másikra, nem feltétlen egészséges. Mondjuk ez magánvélemény, mert nem tartom hitelesnek ezt a halottak átengedése dolgot.
2020. nov. 14. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura, hogy átöleléssel, de ennek is lehet energetikai háttere. Van egy barátom, aki tud szellemeket átengedni, akár akaratuk ellenére is, de ő elképzel egy kaput és egy teremtett nagy kézzel átrakja őket.
2020. nov. 14. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!