Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetséges?

Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkoztam el azon, hogyan lehetséges hogy a politikai pártok, és egyéb hatalmon lévő entitásokra nem vonatkozik a karma törvénye. Büntetlenül lophatnak, hazudhatnak, csalhatnak. Valahol számomra furcsa hogy az élet ebben az esetben nem törekszik egyensúlyra. Problémamentesen azt tehetnek amit akarnak büntetés nélkül. Azért furcsa számomra, mert ha én tennék ilyen jellegű dolgokat az életben, szinte azonnal vagy rövid időn belül megkapnám

a "korrekciót". Ezek az emberek viszont nem. Miért van ez?

2020. nov. 11. 09:41
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Korrekció alatt azt értem, hogy az élet a tetteimmel arányosan, visszatükrözi a viselkedésemet nagyon rövid időn belül.
2020. nov. 11. 09:47
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
De, ők is megkapják csak a külvilág által nem látható módon. Pl. családi szinten, egészségileg, egyéb magánéleti szintén. Nem is jó megfogalmazás, hogy "megkapják". A karma nem ítéletvégrehajtó szervezet.
2020. nov. 11. 10:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha valóban megkapnák a büntetésüket az élettől, akkor nem érné meg nekik kárt okozni másoknak. Pont ez a lényege a "karmának" az élet egyensúlyra való törekvésének. De számomra úgy tűnik, mintha rájuk ezek a törvények nem lennének érvényesek.
2020. nov. 11. 10:45
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Lehet hogy fekete mágiát használnak. Ilyen egyszerű.
2020. nov. 11. 10:54
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
2-es vagyok. De, mindenkire érvényes, de sokan vannak, akik nem látják az ok-okozat közti összefüggést. Ezenkívül nem feltétlenül ebben az életükben jön az okozat.
2020. nov. 11. 11:21
 6/18 anonim ***** válasza:
25%

Ők is visszakpják, legkésőbb a kövi életükben. De pl Gyurcsány, aki tönkretette az országot, nem kormányzott, hazudott reggeltől estig miközben kozmetikázta a statisztikát neki az a büntetése, hogy látnia kell, hogy az ellensége Orbán hogy építi fel ismét az országot. Azt hogy az ellensége nem engedi be a számára oly drága migránsokat. Ezért lett alkoholista, hogy már a neje is inkább kimegy brüsszelbe csak ne kelljen egy levegőt fujnia

Aztán ott van Rogán. A számára legkedvesebb nő elválik. Mészárost is elhagyja az asszony és sorolhatnám. de simán lehet az is, hogy még ettől többet kapnak pl Gyurcsány következő életében fél szemmel születik mert kilövette annak az ártatlannak a szemét stb

2020. nov. 11. 11:31
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

5. És te látod az ok-okozati összefüggéseket? Azt magyarázd meg miért van az hogy az emberek nagy többségénél ebben az életben visszavágnak a tettei a többinek pedig majd a következő életükben. A jelenlegi életünk biztosan van, a következő élet nem bizonyított.

Lehet hogy van de az is lehet hogy nem létezik következő élet. Valahol, számomra is elég furcsa ez a jelenség.

2020. nov. 11. 11:39
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
6-os Amiről te írsz az átlag emberekkel nap mint nap megtörténik anélkül hogy bármilyen komoly dolgot elkövettek volna. Ezek az emberek pártól függetlenül jóval nagyobb bűnöket elkövetnek és megússzák büntetés nélkül.
2020. nov. 11. 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés. Erre én sem találok racionális magyarázatot. Talán azt hogy ezeknek az embereknek a csoportja egy szoros egységet képeznek ami nagyobb erő mint egyetlen ember. Valószínű, a karma sem tud úgy hatni az egységben lévő emberekre mint egy különálló, egyénre.
2020. nov. 11. 12:06
 10/18 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nem az itt kommentelők nem látják az ok okozati összefüggést, ti látjátok, hisz itt vagytok az ezó kategóriában. Azokra az emberekre értettem, akiket a kérdező említett.
2020. nov. 11. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!