Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyire felelőtlen dolog és...

Lil_Peep_Fan kérdése:

Mennyire felelőtlen dolog és lehet bármiféle következménye ha Occultként egy elhagyatott templomban,sekrestyébe idézek ezáltal“imát mondok a sátának mert tőle kell kikérni a démon segítséget”,vagy ha ott Oujia táblát használok?

Figyelt kérdés

2020. nov. 3. 22:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon felelőtlen dolog ! A sekrestye fel van szentelve, ezért csak csökevényes démont tudsz megidézni. A sátán is darabokban fog megjelenni.Kész katasztrófa !!!!
2020. nov. 4. 12:23
 12/18 anonim válasza:
75%
Jézusom, azért ezek kemény válaszok, de voltam már pszichiátrián gyakorlaton, nem új az élmény.
2020. nov. 4. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
12: Ugye? Elképesztő, hogy mik vannak emberek fejében.
2020. nov. 4. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

#12 Van egy anime a címe, The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Nagyjából arról szól, hogy mi lenne ha egy középiskolás lány képzelt világa életre kelne?

Elképzeli, hogy az osztálytársa valójában azért olyan furcsa, mert igazából űrlény. A másik pedig azért olyan népszerű, mert valójában olvasni tud az emberek fejében és stb. És kiderül a végén, hogy valójában a lány a világ istene igazából csak nem tud róla.

Én valahogy úgy érzem magam itt a kérdés alatt, mintha ebben a világban lennék a szerencsétlen hülye, aki nem vesz észre semmit az egészből. :D

2020. nov. 4. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:

kérdező csak úgy megkérdezném, miért a templomkertben a sekrestyésben kérdezgetnéd? Valahogy ez így nekem alapjában sántít.

Ha "segítség" kell csak simán fel adod, felteszed magadba a kérdést és majd érkezik válasz. meditáció, ima, vagy csak megfogalmazod.

A többi, hogy mit tartasz hasznosnak az a lelkiismeretedre van bízva, hogy jó-e, és morálisan elfogadható.

2020. nov. 5. 01:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Bek tu di Nedörelm empti hended áj szí?!

Lu Keng?! Lu Keng vi maszt kom duö... Di Eldör Gádsz viktoring in Mortal Komböt... Vel déj him fjuri...

Det vaz inszén... INAG RÉJDÖN!

Hiz hiör... NHHIIIIIIMAAAROOON NHIIMIROOUUM

Lu Keng! Áj ken nát let ju fájt Sáo Kán!

DEN JÚ ÁR MÁJ ENEMI!

2020. nov. 5. 22:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden pozitiv szemléletű embert aki segitet elkezdem ezzeknek a könyveknek az olvasását..
2021. febr. 15. 16:48
 18/18 A kérdező kommentje:

Valóban kezdő vagyok..de senki se úgy született meg hogy ezzeket tudta tudom hogy hülye kerdes volt utólag

16/F

2021. febr. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!