Mielőtt valaki megkérdezné a boszorkány nem ember, hanem természetfeletti lény, tehát nem arca van. Arca csak az embernek lehet. Azok a boszorkányok a középkorból vasorral, hosszú orral, rothadó pofázmánnyal miért így néztek ki?
Lehet hogy idegen lényeg egy párhuzamos dimenzióból? Vagy itt ragadt földönkívüli faj volt egy baleset követően? [link]
#13 Nyugalom, nagyon sokan vannak olyan személyek akik boszorkánynak vallják magukat.
2020. dec. 21. 02:58
18/32 A kérdező kommentje:
Azt írta egy boszi, hogy régen a leprás nyugdíjas asszonyságokat nevezték boszorkánynak, mert aki nem adott neki pénzt kéregetéskor azt elátkozta. Szerinte innen származik a boszorkányság is. Ha megnézed a boszorkányoknak kendővel van átkötve a fejük, de ilyen kendőt csak a szegény koldusok használnak. Akkor végülis egy boszorkány mégsem volt gazdag ahogyan ma magyarázzák őket. Csak koldusok voltak. Nem?
2021. febr. 1. 18:59
19/32 anonim válasza:
Egyetlen boszorkányról sem halottam a történelemben aki gazdag lenne..
2021. febr. 2. 00:34
20/32 anonim válasza:
Elnézést. Nem szeretnék ezzel gyakorló ember boszorkány hölgyet megbántani. Én az igazi gonosz boszorkányokra gondoltam a középkorból.
A válasz ök voltak a gyogyitok és semmi varázs erejük nem volt csak láttak ennyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!