Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Atkot rontast hogy lehet...

Atkot rontast hogy lehet eltavolitani ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 10:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
9%
Így
2020. okt. 25. 11:24
 2/18 anonim ***** válasza:
36%
vastagon bekened a talpad kacsazsírral ,hármat köpsz észak felé, és egy barna követ átdobsz a küszöbön! ez tuti! én minden reggel megcsinálom mióta egyszer megrontott a szomszéd!
2020. okt. 25. 11:46
 3/18 anonim ***** válasza:
34%

A kettes megpróbált félrevezetni, ezért fontos, hogy mindig legyünk résen. A kacsazsír egy pozitív rezgésű zsír. Ha ezzel kened be a talpad, akkor ugye tudjuk, hogy a pozitív (zsír) + negatív (átok) = negatív (átok erősödése). Ezért mindenképpen használj disznózsírt, ami negatív töltéső, így két negatív egy pozitívat adhat.

Ezeken kívül legalább hármat kell köpni, minél többet, annál jobb. Nagyon fontos, hogy picit észak-nyugat felé célozz, erre használhatsz egy iránytűt is.

Remélem, hogy sikerül megoldani a problémát!

2020. okt. 25. 12:38
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
Mind amatőrök vagyok,én a fókazsírra esküszöm.
2020. okt. 25. 12:49
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Valóban a fókazsír rendelkezik a legmagasabb rezgéssel, de ezt egyelőre nehéz beszerezni itthon.
2020. okt. 25. 12:51
 6/18 anonim ***** válasza:
34%

2-es vagyok. megkérem a 3-as, 4-es, 5-ös válaszolókat, h ne vezessék félre a kérdezőt! az én módszerem kipróbált, tökéletesen működik!

a disznózsír egyáltalán nem alkalmas ilyen célra, mert magas a szalonnafaktora. a fókazsír pedig a globális felmelegedés miatt teljesen megváltozott struktúrával rendelkezik már.

a három köpés azért fontos, mert többnél már focistának, vagy tesónak tekintendő a kérdező, és az valljuk be, h egy másik átoknak minősül.

2020. okt. 25. 13:11
 7/18 anonim ***** válasza:
34%
Én minőségi fókazsírt árulok,baráti áron 10.000 Ft/üveg,minden rontást levesz.Utolsó,ne rontsd a boltom a sületlenségeiddel.
2020. okt. 25. 13:31
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy csinálom ahogyan #2, csak én inkább kelet-délkelet felé köpök, vagy minden irányba egyet-egyet.
2020. okt. 25. 13:31
 9/18 anonim válasza:
68%
mik ezek a válaszok 😂😂 hahah😆
2020. okt. 25. 13:46
 10/18 Grimfox ***** válasza:
100%
A hatását megfigyelve kideríted, nagyjából hogyan működik, és milyen területeken fejti ki a hatását. Elsőre nem biztos, hogy minden látszik belőle, ezért érdemes alaposan megfigyelni. Ezt követően az eredmények alapján összeállítasz egy rituálét, ami megtöri, elmossa, elégeti az átkot, függően attól milyen tisztító hatás illik a legjobban az átok jellegéhez. Lehet általános rituálékat is végezni, de ezek kevésbé hatékonyak, és gyakorlatlan személy számára nem biztos, hogy sikeresek lesznek.
2020. okt. 25. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!