Lehetséges e vagy nem?
A kisfiamnak édesanyám vett egy elemes macit, ami tanítja a színeket és az ábc-t. A gond ott kezdődik, hogy egy hétig semmi baj nem volt vele játszott vele szerette. Egyik este viszont sírva szaladt át, hogy fél. Bementem, hogy bent aludjak majd kisidő után a maciból furcsa hang jött ki, mintha valami ilyesztő halk nevetés lenne. Azonnal kivettem az elemeket, aztán vissza feküdtem de később ugyan úgy a maciból hallottuk a kisfiammal. Azt hittem megboldondultam, vagy halutcinálok ezért elmondtam a férjemnek, aki szombaton bent aludt ahogy én is. De ő is hallotta azt az érdekes hangot, azóta a maci a pincébe van egy dobozba. De ma, ahogy lementem a csizmámért ugyan úgy hallani, azt a fura hangot?
Kérdezem nincs benne elem még is mi lehet ez?
Megszálta valami a macit?
Anyukám is aggódik végülis ő vette, aki ért az ilyen szellemi dologhoz mit javasol?
igen, egy videó segítene,
Fizikailag nem lehetne hangja miután kiveszed az elemet, de a maci áramkörét is meg lehetne vizsgálni hogy nem-e egy kondenzátor kisülése okozza ezt az elem kivétel utáni mégis van hang dolgot. Egy biztos, előbb egy elektronikai szakemberhez vidd el a macit hogy derítse ki mi lehet a baja.
Ne hagyd lent a pincében a macit, mert rátok gyújtja a házat!
Meg kell tőle szabadulni, de előtte levágni a kezeit, lábait, hogy ne tudjon ártani nektek. Megszállta a démon sajnos.
#1 mit olvastál?
"mintha valami ilyesztő halk nevetés lenne. Azonnal kivettem az elemeket, aztán vissza feküdtem de később ugyan úgy a maciból hallottuk a kisfiammal."
kérdező én is csak #2 és #3 szavait tudnám kántálni.
bár engem a gyerek véleménye is érdekelne, hogy "szerinte mitől 'romlott el' a maci?"
ők elvileg nyitottabbak az ilyenre, hátha látta.
#1-es Világosan le volt írva, hogy kivették az elemeket a maciból és utána is ugyanúgy jött belőle az a hang!
Kérdező, én az #2-es és a #3-mas válaszolóval azért nem értek egyet, met ha nincs benne elem, elvileg egyetlen áramklörnek sem kéne semmilyen formában működnie.
Viszont #5-össel egyet értek, tényleg kérdezd meg a gyereket, hogy látott e/hallott e valami mást is mondjuk közvetlen azelőtt, hogy a maciból elkezdett jönni ez a furcsa hang.
Aztán még azt lehet megcsinálni, hogy rákeresel a neten a maci pontos adataira pl márkája és/vagy cikkszáma alapján, hogy miket ad kiróla, mert egyáltalán nem biztos, de lehet, hogy hoz ki róla valami érdekeset. Még az is lehet, hogy a neten tényleg valami olyasmit találsz, hogy ennek a macinak ilyen/olyan hibája van. Minden esetre szerintem max ezek után dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!