Mik ezek a Harry Potteres "shiftingek"? Működnek?
Hogy ha össze írod egy lapra meg mittudom én akkor át kerülsz abba a valóságba.. Meg ilyenek.
Én is imádtam a Hpt de ez szerintem kicsit túl lett kapva.
Tiktokon tele vannak ilyennel a foryouk hogy meditalj meg mittudom en es at kerulsz abba a valosagba meg ilyenek.
képletesen igen, gyakorlatilag nem.
Azaz ha úgy érted Sanyi leír egy futurisztikus világot, és abba a valóságba bele is kerül.
Csak mert ez a regényírók és olvasóik sajátossága...valamit filmek, sorozatok.
Olvasás vagy írás közben beleéled magad mintha ott lennél... egyre több részlettel gazdagodik, s egyre valóságszerűbbnek hat. Álomszerű képeket alkotva az agyban...
mondjuk a Herry Potter, gyűrűk ura, trónokharca stb....
Másszóval olyan mintha, de nem...
20 vagyok :)
Csak minddnhol ezt lattam es gondoltam ra kerdezek! Köszönöm mindenkinek!
Tipikus magyar lenéző mentalitást látok itt sokak részéről. Igen, nehéz elhinni és azt gondolni, hogy túl szép, hogy igaz legyen de ne vegyük már el mások kedvét mikor 1 percet nem szántunk rá hogy utána nézzünk. Ez egy igenis létező és bizonyított dolog (a cia által is, tessék itt a pdf link: [link]
Itt nyilván nem shiftingként nyilatkoznak rá de ezt fedi le a dolog. Rengeteg és rengeteg ember tanulta már meg, nem egy világméretű prankről van szó ne aggódjatok. Nem fájdul meg a fejetek ha utána néztek valaminek és nem köpitek le egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!