Azt hiszem sikerült démont idéznem. Mit csináljak?
10es úgy próbálsz meg poénkodni a kérdezőn mintha értelmesebbnek gondolnád magad nála :D
de attól hogy nem egy tizenéves vagy még ugyan olyan hiszékeny és ostoba..
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Nem szedek gyógyszert, nem haluzok. Nem iszom kakaót kedves nem tudom hanyas válaszoló (nem is igazán izgat a szám), mielőtt bárki hiszéleny kislánynak gondol, vagy hülyének, lassan felnőtt leszek, és csak megjegyezném, hogy nem kell kinevetni valakit, mert hisz valamiben, én sem nevetem ki a keresztényeket mert hisznek Istenben, vagy nevetem ki a muszlimokat stb (habár a szektások elég nevetségesek (tudjátok, akik lehúznak anyagilag, nem ugrik be a nevük, sorry) egyenesen nevetséges, unokatesóm ebben nőtt fel, nint egy zombi, de komolyan).
Igyen, úgy érzem sikerült démont idéznem, lehet az utolsónak igaza van és ndm démont idéztem, gondolkodtam rajta, az is leheg, hogy egy szellem, de valami akkor is negragadta a karom, nem húzott sehova, de akkor is belemarkolt (az is lehet, hogy megboldogul nagyapám szelleme, nem vagyok biztos benne), ezért sueretnék kapcsolatba lépni vele, hpgy bkztosra menjek. Mivel barátnőmnek nagyobb a lélekerelye, ő szokta jobban érezni, ha rá kkncentrál látja az alakját anikor becsukja a szemét, egyszer én is láttam halványan.
Miután megidéztem, furcsa dolgok történtek nálunk, pl a kutya megkergült, kaparta az ajtót kintről, mint aki szellemet látott volna (vagy mint amikor megbolondulnak a tűzijátéktól), a macska mintha látta volna, mert csak úgy bámult a semmibe, és ha ez nem elég, akkor amikor nyitva vol az ablak, vmi belökte (dupla ablakom van, a belső volt nyitva, és nintha vmi meglökte volna).
És kedves utolsó válaszoló, köszönöm a választ, mégegyszer. Néha am érzem, hogy vmi követ, néha csak úgy rámtör a rossz hangulat (depi-s érzések stb).
Az elmondottak alapján ez inkább olyasamire hasonlít, amit a saját pszichés erődből alkottál meg. Mivel volt egy nagyjábóli elképzelésed, hogy valami formával, és tulajdonságokkal rendelkezőt szeretnél idézni, de valószínűleg nem válaszolt rá semmi, a pszichéd erőt adott ennek a nagyjából elképzelt formának. Akár még kezdetleges eszmélete, azaz tudatossága is lehet. Ez egyfajta gondolatforma, vagy akaratlanul létrehozott elementál. Mivel a saját pszichés erőd tölti ki, ezért képes erőt kifejteni maga körül, feltéve, hogy előtte tőled elvon ebből az erőforrásból valamennyit. Ez magyarázat a levert hangulatra is. Ha a pszichéd kifárad, kimerül, ez egy jellemző érzés. Legalább is ez a legerősebb tippem.
A halottak szellemei nagyon ritkán lépnek direkt kapcsolatba a környezettel, mivel ezek jobbára fantomok, lélek nélküli "emlékképek" amik egy halott után maradtak itt. A lélek nem tud hosszú ideig az élők közelében maradni, csak nagyon erős, nagyon sötét érzelmek akadályozhatják meg egy időre, hogy eltávolodjon, de ezek is kimerülnek idővel. És ha ilyen van a közeledben, az majdnem olyan rettenetes érzés, mint amikor démon. A nagypapádat emiatt, és amiatt, hogy fizikai kontaktust létesített, szerintem kizárnám.
Az állatok minden test nélküli, de viszonylag erős jelenléttel rendelkező dologra érzékenyek. Az ablakos dologra van más magyarázat is, azt ne vedd bizonyítéknak, kezeld inkább érdekes esetként. Minden esetre, amitől a kutya fél, az ártalmas lehet egy ember számára is. A macska más tészta. De amitől már a macska is fél, attól maradj távol.
Szerintem ne próbálj meg kommunikálni ezzel a dologgal, bármi is legyen ez, mivel képes rá, hogy depresszív hangulatot idézzen elő benned. A kommunikáció eleve fárasztó, és ha még ezt a hatást is hozzáadjuk, meg is betegíthet(értsd tényleges depresszió alakulhat ki, vagy rosszabb). Csak olyan szellemi lénnyel szabad megpróbálni kommunikálni, ami nem okoz negatív érzést sem a jelenlétével, sem azzal, hogy megpróbál kapcsolatot teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!