Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Visszafelé elsült rontás...

Visszafelé elsült rontás leszedhető valahogyan?

Figyelt kérdés
Eredetileg a szomszédasszonyra akartam rátenni, mert nagyon nagyra van magával a kis tökéletes életében. Mindene megvan, pénze, jó csalâdi élet, stb... Egy olyan rontást tettem rá, amitől megromlanak a kapcsolatai, ehelyett engem sújt a dolog. A férjem elhagyott, a gyerekeimmel összevesztünk, a barátaim elpártoltak tőlem... Leszedhető valahogy?
2020. okt. 2. 20:21
1 2
 11/15 Bátor Tintanyúl ***** válasza:

"nagyon nagyra van magával a kis tökéletes életében. Mindene megvan, pénze, jó csalâdi élet, stb... Egy olyan rontást tettem rá, amitől megromlanak a kapcsolatai"

Fú, de nagyon megérdemled, ami történik veled!

Az önrontás levételének első lépéseként talán szégyelld magad, de nagyon.

2020. okt. 2. 23:32
 12/15 Tak ***** válasza:

Sajnos elszúrtad ha igazat beszélsz.

Kívántál valamit,de hiányzott hozzá a hulló csillag,vagy a szivárvány.

Más szituban kell keresned a nyomorod okát.

Persze így egyszerűbb lenne megoldani ebben reménykedsz.

A remény a gyengék mentsvára.

2020. okt. 3. 05:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Röviden fogalmazok. Meditálj, láss egy másik nézőpontból, amelyből tiszta szívből bánod, hogy rosszat akartál egy másik létezőnek, tudatnak.

Ha ez megvan, abba fog maradni a romlás.

2020. okt. 3. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen!

LEVESZUSZ MOST RONTASZUSZ, MERT MEGÉRDEMLED KICSIFOS.

kész

2020. okt. 4. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Igen bűnbánattal és imával és ha keresed Istent, ajánlom hogy keress meg egy katolikus papot és beszélgess el vele egy picit. Ne félj, nem szeretne ő rosszat. Isten mindent feltud oldani és megtud javítani is..

Isten áldjon!

2020. okt. 18. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!