Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Olyan mágust keresek, aki...

Olyan mágust keresek, aki csinál szerelmi kötést úgy, hogy akkor fizetek, amikor sikerül. Létezik ilyen személy? (Hülye kommentek kíméljenek, aki nem hisz benne tekerjen tovább, ne érezzen késztetést hozzászólni! Köszi!)

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Létezik az biztos, saját tapasztalat... Csak nekem nem sikerült...
2020. szept. 14. 19:32
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Egyáltalán nem biztos. Semmi valóság alapja van. Ha valakinek összejön a szerelemi kötés után annak amúgy is összejött volna, nem azon múlik. Szerinted ha létezne szerelmi kötés akkor nem csinálná az ég világon mindenki és nem lenne mindenki tökéletesen boldog párkapcsolatban? Mert a mai világban ez egyre kevésbbé gyakori
2020. szept. 14. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

Hogyan is van ez?

Biztos vagy benne, hogy létezik, ám neked nem sikerült.

A sikertelenség hogyan erősítette meg létében hitét?

2020. szept. 15. 05:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó van aki meg tud főzni egy finom húslevest van aki nem. Most hirtelen nem jut jobb hasonlat eszembe. Nekem nem sikerült az biztos akarom mondani a látónak akit megkértem.
2020. szept. 15. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
#14 viszont olyan ember sem létezik a világon akinek bizonyíthatóan sikerült a dolog. Viszont arra sok a bizonyíték hogy nagyon sok embernek nem sikerült
2020. szept. 15. 19:46
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
A boltbol sem hozod ki a kenyeret ingyen hogy majd csak akkor fizetsz, ha megetted es utolag jollaktal vele....
2020. szept. 22. 07:12
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Nekem előre kellett fizetnem de megérte mert sikerült.Azóta újra boldogok vagyunk a párommal
2020. szept. 22. 07:43
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

Én megcsinálom neked szívesen, és csak akkor kell fizetned, ha sikrült.

Én csináltam magamnak, és sikerült 3 hét múlva.

2020. szept. 29. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

Szia,

Minden ami idézés, okkultizmus nagyon veszélyes. Keresd inkább Istent, Ő a szeretet. Ha nem volna minden ember mellett egy őrangyal, akkor már rég megpróbálnának minden embert megölni vagy halálos bűnbe vinni a démonok..

De hallgass a lelkiismeretedre, ami nyugalmat ad az a helyes válasz és a helyes út..

2020. okt. 18. 20:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne, hogy létezik, csak nehéz megtalálni, aki meg is tudja csinálni
2020. okt. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!