Arolo Tifaros ellenségem van. A vegemet akarja. Fel lehet-e jelenteni a helyi rendőrségen?
Figyelt kérdés
#Tifar
2020. aug. 31. 03:55
11/19 anonim válasza:
#10-es, köszi a nagyképű leugatást, gondolom nálad van a bölcsek köve, mindent is jobban tudsz bárkinél! ! Az "Aroló Tifáros" ellenség, csak aroló technikát alkalmazhat, ha valakinek ártani akár, te nagytudású? Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy a szomszédom bányász, tehát csákánnyal fog megtámadni. Nincs semmiféle összefüggés, te óriási ezoterikus mester! 😂
12/19 anonim válasza:
Nem írtam semmi olyat amit vissza kellene vonnom
Ha itt valaki ugat az te vagy.
Sajnos dilettáns szinten
13/19 anonim válasza:
Nem is kell visszavonnod semmit, már minősített magad!
14/19 mi-kk válasza:
Az egyházak/szekták fanatikusai rendkívül veszélyesek tudnak lenni, ráadásul az önképük is teljesen eltorzulhat, határtalanul jónak hiszik magukat, közben meg lehet a legaljasabb szemétládák, tehát nincsen tudatában milyen valójában. Ha úgy érzed az életed fenyegeti, állampolgári jogod és lehetőséged panaszt tenni, kérdés mi lesz belőle. Ráadásul ha kiderül, lehet az egész fanatikus csürhe rádszáll. De nyilvánvaló hogy valamit tenned kell...
15/19 anonim válasza:
Mivel semmi rosszat nem írtam, ki kell hát jelenteni, hogy neked fáj az igazság!
Az meg bizony a te problémád és nem az egyém!!!
16/19 anonim válasza:
Mivel semmi rosszat nem írtam, ki kell hát jelenteni, hogy neked fáj az igazság!
Az meg bizony a te problémád és nem az egyém!!!
17/19 A kérdező kommentje:
Muskatal Mihály arolo tifar -osról van szó egyebkent
2020. szept. 13. 22:53
18/19 anonim válasza:
Ha nem kamuzol akkor ez vastagon szelyisegi jogokat sért!
19/19 anonim válasza:
Mi a bajod az Aroloval? Semmi köze a szemétkedéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!