Valaki olyan mágust, aki megbízható, rendes munkát végez,vissza hozza a párom fekete esküvővel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 23:46
2/11 A kérdező kommentje:
Ha nem titok, akkor ki az illető?
2020. aug. 19. 07:36
3/11 anonim válasza:
3.assal értek egyet. Nincsen szerencsére világunkban mágia máskülönben a mohó emberek rosszabbá tennék. Mert szabad akarattal nem törödnének... a fekete esküvő leírásából ítélve.
Kedves kérdező.. A legnagyobb erő amivel tehetsz magadért az a sajátod. Ne varázserőt hígyjxd. Hanem teszel érte magadtól valamit. Szimplán az emberi törvények szerint. Például ha idő kell neki akkor időt adsz neki. Ha valamit tettél az egót melőzve bocsánatot kérsz és kiengeszteled. Más képp nem fog semmi sem alakulni a jelenlegi helyzetnél. Benne van igy is az esélye hogy meg kell tanuld elengedni. De amit írtam az a legjárhatóbb út amivel valamit el is érhetsz.
4/11 anonim válasza:
Sose értettem, hogy miért jó dolog megerőszakolni egy másik embert.
5/11 anonim válasza:
Én sem értem miért nem lehet tiszteletben tartani a másik ember döntését. Inkább keress olyat, akinek mindenféle hülye mágia nélkül is kellesz.
7/11 anonim válasza:
Hogyan kell magunknak csinálni a mágiát?
8/11 anonim válasza:
Csiribú csiribá unga bunga. Már kész is.
Szívesen.
9/11 anonim válasza:
9es, köszi a tanácsot ! Képzeld sikerült így, ahogy leírtad.
10/11 anonim válasza:
Pedig az unga bunga az nem mágia, az csak utána jön, ha sikerült a mágia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!