A Sátánnak eladhassa az ember más ember lelkét is? Ha úgyis jó a Sátán miér baj?
Nagyon sok Hoolywoodi mondja, hogy a siker pénz reményében eladta lelkét a sátánnak. Katy Perry, Lady Gaga, Madonna meg ezek itt [link] csak azután lettek híres csillagok miután eladták a lelküket a sátánnak. Érhető, hogy mindannyian sikerre, pénzre, boldogságra vágyunk, arra hogy ünnepelt csodák legyünk
Arra gondoltam, hogy jó a Sátán, amit ugye sátánisták megerősítetek, akkor nem lenne baj, ha nem a magam lekét adnám el cserébe neki, hanem egyik szomszédomét. Nagyon útálom a szomszédom, állandóan bömbőlteti a zenét este is sokszor, bezárja afolyosón az ablakot nyáron, kánikulába is. Állandóan veszekednek egymással a családban. A nő igazi hárpia. Ítélje meg lelkét a Sátán.
Ez így kivitelezhető ? Így is sikeres, sztár lehetek?
kszi.
Véleményem szerint az hogy eladni a lelked nem a legjobb megfogalmazás.Eladni a lelked,helyettesítsük be arra hogy örök hűséget fogadni.
Ha azt mondod hogy Sátán a te istened,és a követőjeként az elvei szerint éled az életed,úgymond neki "adtad a lelked",annak reményében hogy a keze alatt te bőségben és fejlődésben részesülsz.
Egy rituálé keretein belül szokás ezt elvégezni.
Az meg hogy jó vagy gonosz valami,csak emberi felcimkézések.
Én arra gondoltam, hogy meggyújtok egy fekete gyertyát az asztal közepén. Egy papírra razzolok 5 szöges sátánista csillagot meg egy fordított keresztet ragasztok fapálcikából és beszínezem filccel feketére. Felrízzolom a papírra a sátán urunk jelét és megidézem.
Parancsolom, hogy adjon sikert, pénzt, hatalmat, szerelmet stb most nem ragozom. Meg van mire vágyok, le van írva. Majd felszólítom, hogy ezért X.Y-t Z-lakcímű lakost (szomszédom) adja a lelkét érte. vegye őt.
Ez így műxik?
szia,
Ne csinálj hülyesége, a démonokat messzire kerüld el, mert ezek lesznek pl.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!