A fekete macska hatása meddig tart ha atmegy elotted es mivel lehet semlegesiteni?
Ha fekete macska (TÖKÉLETESEN fekete), megy át előtted (keresztben!) az úton, és te megállás nélkül folytatod az utadat, (tehát keresztezed az ő megtett útját), akkor szerencsét hoz.
Ha ilyenkor (amikor megpillantod), megállsz (akár egy pillanatra is), visszafordulsz, vagy más útvonalat választasz, (hogy kikerüld az ő útvonalát), akkor szerencsétlenség fog érni.
A hatás az esemény bekövetkeztéig tart.
Az első 12 órában a legnagyobb a bekövetkezés valószínűsége, utána fokozatosan csökken, de soha nem múlik el, hetek múlva is bekövetkezhet.
Az azonos hatások (feltéve hogy nem szándékosan kerested a lehetőséget), erősítik egymást.
Viszont az ellentétes hatásoknak nincs egymásra nézve kioltó szerepük.
Olyankor mindkét fajta esemény bekövetkezik.
A hatás semlegesítése szinte lehetetlen.
Erőben vetekszik sajnos egy halálvarázs erejével.
A volt nőm apja csak annyira volt elmebeteg a fekete macska témától ha az autója előtt elment egy fekete macska inkább visszatolatott és elment egy másik irányba
Nem kis agybaj
Sokszor ment át előttem fekete macska, sosem lett semmi rossz az életemben, ettől legalábbis nem.
Igaz, nem is torpantam meg soha,de nem a macska miatt :)
Egyébként szeretem a macsekokat, a feketét is. Bár nekem a kutyám volt fekete :)
Aki ennyire korlátolt, hogy azt hiszi szintről fuggoen balszerencseje lesz egyhaziállattól, annak otthon sincs? Mert joparszor atmenne előtte 🤣 nekem 5 fekete macskám van. R
Kivanok egy kis értelmet az agyadba és jó szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!