Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet varázsolni?

Hogy lehet varázsolni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 20:15
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Ha mugli vagy nem tudsz varázsolni! Ez nagyon tetszett! De am meg ne fujjoljátok már le szegényt! Mondjuk olyan békává változtatlak varázslat szerintem sincs! Vannak egyes dolgok amiket "varázslásnak" hívhatunk, de nem ilyen most túz jön ki a kezemből,meg repülök a seprűmön!

De ilyen növelő vag ymilyen varázslat sincsen!Mit gondolsz egy varázslattól hirtelen 50cm-el magasabb leszel??? Na mind1 ugye ki mibe hisz!

2010. aug. 9. 11:11
 22/24 anonim ***** válasza:

Anyám nagyon hisz az ilyen ezoterikus dolgokban, és ahogy figyelem, én is egyre inkább. Varázslat igenis van! pl. itt van a szó mágia. Ez nem azt jelenti, hogy varázs szavakatkell megtanulni, hanem azt, hogy ha valakinek, akár tudattalanul is, hall, vagy olvas egy kijelentést, ami rá is vonatkozik, az valóra válik. Persz ez csak lehetséges dolgokra vonatkozik.

Aztán ott van a telepátia. Ezt se úgy képzeld el, hogy gondolsz vamit, valaki más meg meghallja! Ez ennél sokkal finomabb dolog. A gondolatoknak vannak rezgéseik. Ha az agy, vagy lélek vagy mi elég erősen rajtavan az áramláson, akkor mintegy véletlenül megérezhet dolgokat. pl. anyámmal sokszor előfordul, hogy épp hívna fel valakit, és pont akkor hívja őt, az a bizonyos valaki. Elsőre véletlennek tűnhet, de nagyon gyakori... szóval elgondolkoztató.

És még sorolhatnám...

2010. aug. 11. 23:42
 23/24 anonim ***** válasza:
hehe azt hittem nem látok ezen az oldalon g2 fanokat xD
2010. aug. 12. 00:15
 24/24 anonim válasza:
hallod , a p***ödet akarod megnovelni xD
2012. febr. 18. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!