Vodoo, szellemidézés, valakinek tapasztalatok?
Hali
Hat en azert nem mondanam hogy profi vagyok de egy kis tapasztalatom nekem is van ebben elosszor is nagyon nagyon sok fajta magia letezik.
Mint ahogy te is irtad a voodo,meditacio(is egy fajta kapcsolatos dolog de ez annyira nem),runa hasznalat,varazs korok meg stb.
Na mar ehez rengeteg de rengeteg tanulas kell mindegyik fajta magiahoz a legegyszerubb az szerintem a runa hasznalat persze ennek is vannak fokozatai elosszor is meg kell tanulni a runakat aztan meg kell tanulni olvasnod oket ez az alap aztan jon egy magasabb szint a runa iras azutan meg a hasznalatuk ezeket en igy most nagyon nem tudom le irni de ha szeretned akkor meg mondom/le irom hogyan mit kell csinalni azt is kell tudni a runakrol hogy nem csak betuket jelentenek allatokat,demonokat,
angyalokat,szellemeket
Ha ezt a tudast elsajatitottad akkor majd lehet beszelni arrol hogy milyen fajta runa koroket abrakat jelzeselet kell hasznalni,fel irni
Tudom nem teljesen a valasz de remelem ez is segitseg
Ui.:ne probalkozz szellem/demon/angyal idezessel ha kezdo vagy nagyon nagyon rosszul sulhet el en mar tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!