Lehet úgy szerelmi kötést cainálni, hogy csak én ismerem az 'áldozatot' és ő engem egyáltalán nem?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok!, hogy ilyenkor mi történik, ha történik egyáltalán valami.2020. jún. 6. 20:21
2/10 anonim válasza:
Nem igaz.Komoly dolog a szerelmi kötés.És csak kevesen képesek rá hogy megcsinálják
3/10 anonim válasza:
Nem lehet.
- Nem létezik olyan, hogy "szerelmi kötés"
- Ha létezne is, rohadt etikátlan lenne
- Nem létezik mágia, legfeljebb a HP-sorozatban
- Enélkül is találsz párt.
4/10 anonim válasza:
2-es azért írtam, hogy hülyeség, mert ahelyett hogy odamenne ismerkedni ahelyett sötét dolgokkal akarja megkötni a másik szabad akaratát és érzéseit.
Amúgy 3-assal értek teljesen egyet!
5/10 anonim válasza:
Aki meg extra zenzitiv az észre is veszi a terved, és egy ideig eljátsza hogy bemanipuláltad, aztán mikor már azt hiszed a te kezedben van a gyeplő akkor jön a kop kop koppanas!
6/10 anonim válasza:
Amúgy te magad sem veszed észre, hogy úgy beszélsz az illetőről mint valami ragadozó bűnöző "áldozatnak" nevezted, undorító, te nem vagy szerelmes, te csak magadat szereted. Ego!
8/10 anonim válasza:
Ja mi történik. Há érezni fog ugyanúgy egy vágyat feléd, csak nem tudja beazonosítani, hogy mire is vágyik.
10/10 A kérdező kommentje:
Ne aggódjatok, nem akarok senkit se elátkozni! XD Csak előjött egy ilyen hülye gondolatunk barátnőmmel.
2020. jún. 7. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!