Olyan, mágikus tárgyak, ami a "lélek tárolására/bezárasára" vannak?
Van egy sorozat, a neve Kísértetjárta kórtermek.
Lényegében az egész sorozat arról szól, hogy lelkeket próbálnak tárgyakba fogni.
YouTube-on találsz epizódokat. 😊
Én álmodtam párszor ilyennel. Mindig rózsát láttam az álmomban, fehéret, de szinte világító fehér volt. Olyan, mint egy örök rózsa, nem hervadt el soha. Tudtam, hogy valakinek a lelke van benne, de valahogy magaménak is éreztem, nagyon ismerős volt és meg akartam mindig szerezni, nagyon fontos volt nekem. A rózsához egy gyönyörű fabergé tojás is tartozott, abban kellett a rózsát lezárva tartani. Külön nem "működött".
Egyszer egy égő fa tövében láttam meg a tojást, szét volt nyílva, a rózsa ott volt mellette kiesve. Teljesen megigézett a látványa, el akartam venni, de valaki elrángatott onnan, hogy tűnjünk el, mert lángol az utca.
Hmm. Szóval szerintem lehet ilyen..
A lélek nem tárolható, vagy korlátozható le más módon tárgyakkal(vagy bármi mással). Emlékek, érzések, gondolatok kötődhetnek tárgyakhoz, de ezek nem azonosak a lélekkel. A lelket olyan törvények mozgatják, amik kizárják, hogy ilyen módon lekorlátozható legyen.
Az álomban szereplő tárgy nem egy valóban lehetséges tárgy, hanem egy szimbólum volt. Az álomban szereplő dolgok szimbólumok. 18.-as által leírt álom szép példa erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!