Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vudu babás szerelmi kötés...

Vudu babás szerelmi kötés működött. Hogyan szünetessem meg?

Figyelt kérdés
Magamnak csináltam és elástam őket, de olyan helyre, ahol már nem tudom kiásni
2020. máj. 30. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Éjfélkor és teliholdkor kell rápisilni közben a Rákóczi indulót énekelni.

Majd 3x felköpni és aláállni.

Ha ez megvan, akkor kizárólag zéró kólától böfögni legalább 2x.

És a kötés feloldódik.

2020. máj. 30. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Valószínűleg a vakondok már megették, úgyhogy mindegy.
2020. máj. 30. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Semmit, gratulálok, élvezd:-)
2020. máj. 31. 15:18
 4/11 anonim válasza:
26%
Megkerdezhetem hogy csinaltad es hogy es mikorra kezdett működni? Megirhatod privatban is..
2020. jún. 4. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

Csatlakozom a 4-es válaszolóhoz. Nekem is le írnád privibe?

Köszönöm 🙂

2020. jún. 11. 15:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Leírom ide, mert ritkán lépek be...

Csinálni kell 2 db ember formájú tárgyat. Én viaszból csináltam (lerajzoltam egy lapra 2 ember formát és úgy csöpögtettem rá, megcsináltam elől és hátul is, szikével körbevágtam és a lapra ráírtam a nevünket, születési dátumot). Utána mindkét babát úgy alakítottam ki, hogy hasonlítson ránk. Nekem hosszú haj, neki a tetoválások, még azt is belekarcoltam, hogy órát hord mindig minél személyesbb annál jobb. Kivágtam mindkét baba szívét és elégettem egy-egy lapot, amire a nevünk volt leírva és címszavakba, amire vágyom. Szerelem, gyermekáldás stb. Mindkettő szívébe beletöltöttem a hamut, lepecséltem visszal. Ezután még a képünket is ráragasztottam a babákra visszal. Picit meditáltam, közben szép szerelmes pillanatokat képzeltem el, amiket át akarok élni. Ezután mindkét babát megkereszteltem, elmondtam, hogy "te xy vagy és őt jelképzelet és a vágyait". a 2 babát összekötöztem piros szalagal, én voltam alul, fiú baba felül, majd őt meg is szúrkáltam, egy fejébe, hogy mindig rám gondoljon, egy a torkába, hogy velem akarjon kommunikálni, 1-1 a szemébe, hogy mindig engem akarjon látni, 1-1 a karjaiba hogy azok engem akarjon ölelni, 1-1 a lábaiba, hogy mindig felém jöjjön, 1 a szívébe, hogy csak sázmomra legyen hely, 1 a kölcsök csakrába és 1 a nemi tájékra, hogy vágat irántam érezzen. MIközben szúrtam, el is gondoltam 100%-ig, amit csinálok, hogy ez milyen hatással lesz rá. Ezután még meditáltam, majd elástam. A végén még összefoglaltam mit szeretnék és azt mondtam "úgy legyen!"

De csak olyanra csináljátok, akivel tényleg együtt akartok maradni mindig...

2020. jún. 11. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
És mennyi idő után volt változás?
2020. jún. 11. 17:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Fél év de pozitívnak kell hozzá lenni és vidáman élni a mindennapokat, mert azt az energiát közvetíted ki
2020. jún. 11. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
32%
Általában azt látom/hallom, hogyha szerelmi kötést csinálsz akkor nem happy end lesz a vége. Egy megmagyarázhatatlan kötődés a másik iránt. Se veled, se nélküled kapcsolat stb... Ez tényleg igaz? Te miket tapasztalsz?
2020. jún. 12. 02:02
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Csináld meg a babákat, ugyanígy, majd kezd el vissza felécsinalni.

Szedd ki a tuket, egyesével, és köszönd meg ho6eddig téged ölelt, stb...

De már nincs rá szükséged.

Köszönd meg a mindenhatonak a segítséget, és egesd el a babát képpel együtt.

A sorrend ugyanaz legyen,csak vissza felé.

2020. jún. 12. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!