Vudu babás szerelmi kötés működött. Hogyan szünetessem meg?
Éjfélkor és teliholdkor kell rápisilni közben a Rákóczi indulót énekelni.
Majd 3x felköpni és aláállni.
Ha ez megvan, akkor kizárólag zéró kólától böfögni legalább 2x.
És a kötés feloldódik.
Csatlakozom a 4-es válaszolóhoz. Nekem is le írnád privibe?
Köszönöm 🙂
Leírom ide, mert ritkán lépek be...
Csinálni kell 2 db ember formájú tárgyat. Én viaszból csináltam (lerajzoltam egy lapra 2 ember formát és úgy csöpögtettem rá, megcsináltam elől és hátul is, szikével körbevágtam és a lapra ráírtam a nevünket, születési dátumot). Utána mindkét babát úgy alakítottam ki, hogy hasonlítson ránk. Nekem hosszú haj, neki a tetoválások, még azt is belekarcoltam, hogy órát hord mindig minél személyesbb annál jobb. Kivágtam mindkét baba szívét és elégettem egy-egy lapot, amire a nevünk volt leírva és címszavakba, amire vágyom. Szerelem, gyermekáldás stb. Mindkettő szívébe beletöltöttem a hamut, lepecséltem visszal. Ezután még a képünket is ráragasztottam a babákra visszal. Picit meditáltam, közben szép szerelmes pillanatokat képzeltem el, amiket át akarok élni. Ezután mindkét babát megkereszteltem, elmondtam, hogy "te xy vagy és őt jelképzelet és a vágyait". a 2 babát összekötöztem piros szalagal, én voltam alul, fiú baba felül, majd őt meg is szúrkáltam, egy fejébe, hogy mindig rám gondoljon, egy a torkába, hogy velem akarjon kommunikálni, 1-1 a szemébe, hogy mindig engem akarjon látni, 1-1 a karjaiba hogy azok engem akarjon ölelni, 1-1 a lábaiba, hogy mindig felém jöjjön, 1 a szívébe, hogy csak sázmomra legyen hely, 1 a kölcsök csakrába és 1 a nemi tájékra, hogy vágat irántam érezzen. MIközben szúrtam, el is gondoltam 100%-ig, amit csinálok, hogy ez milyen hatással lesz rá. Ezután még meditáltam, majd elástam. A végén még összefoglaltam mit szeretnék és azt mondtam "úgy legyen!"
De csak olyanra csináljátok, akivel tényleg együtt akartok maradni mindig...
Csináld meg a babákat, ugyanígy, majd kezd el vissza felécsinalni.
Szedd ki a tuket, egyesével, és köszönd meg ho6eddig téged ölelt, stb...
De már nincs rá szükséged.
Köszönd meg a mindenhatonak a segítséget, és egesd el a babát képpel együtt.
A sorrend ugyanaz legyen,csak vissza felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!