Hány tisztánlátó van a világon?
Figyelt kérdés
Az igazira látokra gondolok természetesen. Mennyien lehetnek? Millióan? Több százezren? Mégis mennyi?2020. máj. 28. 17:02
2/8 anonim válasza:
Én is tisztán látok, ha megtörlöm a szemüvegem :o
3/8 anonim válasza:
Mit takar neked az hogy valaki látnok meg tisztánlátó attól függ. De van egy érzésem hogy olyasmire gondolsz hogy belelát a jövőbe meg mit tudom én. Hát ilyen nincs egy darab sem
4/8 anonim válasza:
Annyi tisztán látó van,amennyi józan ember.
Tehát az egész föld lakosságának a száma minúsz a részegek száma.
7/8 anonim válasza:
A te értelmezésedben kb 14-15 millióan lehetünk. Lehet több, lehet kevesebb, nem számít. De így nézd pár 10 millióan.
8/8 anonim válasza:
Az emberiség max 20%-a aki képes lenne rá de nem biztos, hogy mindet érdekli is ez a látásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!