Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Cristian főpapról hallott-e...

Cristian főpapról hallott-e valaki? Sikeresek a mágiái?

Figyelt kérdés

2020. máj. 17. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Sikeres, mint Béla guru. Csak róla eltűntették a nyomokat, nehogy kiderüljön az igazság.
2020. máj. 17. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg van adva számlaszám, ill. hol tudsz neki fizetni akkor sikeres - mármint a saját szemszögéből, mert úgy tűnik van időnként 1-2 lúzer aki fizet neki.
2020. máj. 17. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamu az egész. Nincs olyan hogy mágia. Ő egy csaló aki elhitet hülyeségeket hiszékeny emberekkel hogy lehúzza őket anyagilag. Ennyi
2020. máj. 18. 00:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiságból beírtam a gugliba a nevet. Nem tudom, mekkora IQ-süllyedés kell ahhoz, hogy valaki bevegye a maszlagjait.
2020. máj. 18. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Ezt most én is csekkoltam. Neandervölgyi koponya, woodoo baba szívvel, tisztára kitört a frász. [link]
2020. máj. 18. 01:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Kár volt neki ingyenreklámot adni, én direkt nem linkeltem be :D

2020. máj. 18. 01:41
 7/10 anonim ***** válasza:

A mágia nem vallás, tehát papja, pláne főpapja sem lehet.

Kinevezte magát főpapnak, így tán többeket lehet bepalizni.

.

Nem azért a rongyos két fillérért, de egy főpapnak komolyabb weblapot képzelek el, mint az idézett linken lévő.

2020. máj. 18. 18:55
 8/10 Csomorkány ***** válasza:
Engem pl. gyíkká változtatott.
2020. máj. 21. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért akarsz menni egy varázslóhoz? Biztos lehetsz benne hogy ha sikerül is a dolog az neked inkább hátrányodra lessz. Ezek nagyon komoly dolgok és nem érdemes játszadozni vele.Ha pl valamiféle szerelmi kötést akarsz, szerinted ha össze is jön akkor az illető szívből szeret? Nem hinném inkáb mert valamiféle kábulat jött rá a varázslat által. Inkább a bibliát olvasd és Istenben bizzál ő kedvessé tud téged tenni az a személy előtt aki hozzád rendeltetett.
2020. máj. 21. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Én voltám nála,semmi változás nem volt csak hitegetett,jól lehúzott.

Nekem más tudott segíteni

2020. máj. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!