A keresztények miért üldözik és ítélik el az okkultizmussal foglalkozó embereket?
Fegyverről nincs szó, csak éppen "a pokol tüzén fog égni az örökkévalóságig" aki bűnözik, de minden bűn.
Én értem hogy elolvastad a bibliát, de olvass már el egy másik könyvet is.
Miért véded a világ legundorítóbb vallását?
Mit is mond Jézus az egyik bűnös latornak?
Bizony mondom neked, még ma velem leszel a paradicsomba....
Hát nem úgy tűnik, hoggy a pokolra lett volna küldve.
Aztán azz vesse rá az első követ aki nem védkezett....
Nem úgy tűnik hogy az elitélésről szólna a példa....
De biztos titkon mindenkit a pokolra kívánt Krisztus karaktere, de valahogy sehol sincs leírva, és az erről szóló utalások is hiányoznak....
Miért baj, hogy a gonoszsággal akarsz azonosulni?
Most ez komoly?
Miért baj ha megerőszakolom a szmszéd családját?
Mert mem normális és mások életében teszek lárt azért baj...
Egyébként Jézusnak nem volt tízparancsolata....
Valami csak úgy tudna taszítani ha ismernéd, így vsak egy számodra elképzelt ellenségtől rettegsz, ami akár teljesen más is lehet, mint amit elképueltél.
És senkit nem érdekel az hogy más hullámhosszon mozogsz a társadalommal, én is más hullámhosdzon mozgok.
Ez akkor lessz gáz, ha ezzel mások jogait csorbítod.
Üldözik? Na ne viccelj...
Az hogy elítélik őket abból ered, hogy sátáni eredetűnek tartják az ilyen pogány vallásokat és az okkultizmust magát.
Mindazon által, a viselkedés amit leírtál ellentmond a keresztény tanoknak, hithű keresztények nem viselkednek így, maximum képmutatók és pozőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!