Van egy plüss macim, alkalmas lehet-e vudu babának használni?
Figyelt kérdés
Oké, emberi alak kell úgy tudom, de nincs kedvem varrogatni, és hát ennek is lehet emberi alakja, vagyis tulképpen emberi alakja van, és uyganolyan nagy hasa mint az áldozatnak. Már eldugtam bele egy személyes tárgyat az áldozattól. És egy fényképét is. Mi kell még hozzá?2020. máj. 14. 19:12
1/10 anonim válasza:
Ne bánds már szegény macit! Ne legyél lusta! Macival amúg sem fog sikerülni!
2/10 anonim válasza:
Ha másnak akarsz ártani, azzal csak magadnak ártasz (szerencsére).
3/10 anonim válasza:
Egyedül magadnak fogsz ártani azzal hogy szerencsétlen plüssmacit szétb*szod. Nem működik ez a vudubabás hülyeség ne pocsékold az időd/energiád
5/10 A kérdező kommentje:
A macinak már annyi. De sebaj, az csak egy plüss volt. Viszont, találtam egy fantasztikus megoldást, csak sikerüljön!! Az ellenségemnek nem esik baja, viszont kiűzöm az életemből. És azt fogja tenni amit Én akarok!
2020. máj. 18. 22:38
6/10 anonim válasza:
Hát hinni lehet de a valóságban nem létezik ilyen, szóval serintem kár ebb energiát fektetned
7/10 anonim válasza:
Valami humánusabb megoldásod nincs? Egy olyan ember aki nem tudja kezelni az indulatait, és gonoszságra adja a fejét, annak valójában nincs is hatalma.Nem is lehet!Sok szerencsét kívánok azért Neked!
8/10 anonim válasza:
Mondtam, hogy ne bántsd a Macit! El foglak átkozni a Maci miatt! Komolyan!
9/10 A kérdező kommentje:
Humánosabb megoldás????????? Velem soha nem bánt emberként a családom!!!!!!!!!!!!!! Én vagyok a gonosz????! Én?! Te totál hülye vagy, esküszöm. Krisztus pinája, kegyelmezz! Arrrragh!
2020. máj. 19. 22:43
10/10 anonim válasza:
Nem írtad le mi a probléma most olvassuk. Ezért még nem kell berágnod és lehülyézned senkit sem.Ettől függetlenül gondolkozz józanul a harag haragot szül és magad ellen fogsz mindent fordítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!