Pénzelementál megidézése?
Figyelt kérdés
Hogy tudnék megidézni egy pénzelementált? Milyen csalit kellene használnom? Nem akarok nagyot heti 20-50 ezer forint kereslet kiegészités már megfelelene.2020. máj. 2. 10:03
1/8 anonim válasza:
Ha létezne ilyen, mindenki ezt csinálná egész nap és nem kéne dolgozni. Szóval kamu
2/8 anonim válasza:
az egy lvl5 spell, 20 manába kerül. hányas szintű spellcaster vagy?
3/8 A kérdező kommentje:
csinálnám én is , de nem tudok rájönni a csalira..
2020. máj. 2. 11:25
4/8 A kérdező kommentje:
amivel idecsalogatom.
2020. máj. 2. 11:25
5/8 anonim válasza:
Épp itt van nálam egy, ha megmondod melyik elmegyógyintézetben tartózkodol oda küldhetem.
6/8 Melus Pelus válasza:
Ilyenek NEM léteznek!!! De ha akarod higgy benne. Én erre nemtok mit mondani csak azt, hogy ha valaki adni tud neked valami csoda folytán pénzt az egyedül Isten!
7/8 anonim válasza:
Használj húszas helyett 50est. Ez az mindenbe elementál nekem új, hány éves história.
Fogamzás meg magadban a vágyat és figyelemmel, kitartással valamint türelemmel figyelj.
Hátha észrevesznek egy ígéretes munkalehetőséget/jól fizető hobbit.
"Aki kér, az kap. Aki keres, az talál..." 😉
8/8 anonim válasza:
Elementált szerintem hagyd... meg pénz sztem amúgy sincs. Nagyon ki kell tapasztalni. Én mindig csontikat idéztem, max Skeleton Mastery, Raise Skeletal Mage, Raise Skeleton s rettenthetetlen leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!