Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen magyarázatot tudnátok...

Milyen magyarázatot tudnátok adni a vonzás törvényének működésére?

Figyelt kérdés

Én leteszteltem nálam működött. Csak valamilyen tudományos magyarázatot akarok neki adni.

Valami ahhoz hasonlót, mint amikor tudományos magyarázatot ad az ember arra, hogy miért a foró víz fagy meg előbb a hűtőben, ha nincs lefedve.

2020. ápr. 22. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%

akkor leírom egyszerűbben. izmos akarsz lenni , elmész gyúrni -- izmos leszel. ez a vonzás törvénye.

nem az hogy a ,lottónyereményre gondolsz és megnyered.

2020. ápr. 22. 20:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
a vonzás törvénye a gondolkodásmód erejéről szól nem a csodákról.
2020. ápr. 22. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:
a magyarázat, ha hiszel magadban és teszel érte akkor a boldogsághormonok miatt jobban megy, ha nem hiszel abban amit csinálsz akkor minha behúzott kézifékkel, próbálnál meg vezetni. a szervezetet felemészti a stresszkészültség, nem tudsz küzdeni azért amit szeretnél. persze a stressz jó egy szintig , de mind a pozitiv mind a negatív stressz hosszú távon tönkretehet.
2020. ápr. 22. 20:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Jaa tényleg ez olyan mint a gravitáció.

A gravitáció is csak van és kész, a működésére nincs magyarázat.

Mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja.

100 ember 100 féle elméletet gyárt rá, a nézőpontjai szerint.

Semmire sincs bizonyíték, minden egyéni tapasztalások kérdése.

2020. ápr. 22. 22:05
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Semmire sincs bizonyíték? Mégis hogy ne lenne :D Lehet hogy az ezotéria témában semmire sincs de a valós dolgokra vannak bizonyítékok, mint pl. a gravitációra is.
2020. ápr. 22. 22:09
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Csóri kérdező nagyon ostoba. Ő is az élet iskolájában diplomázott. :D
2020. ápr. 22. 22:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Olvasd el Balog Béla Végső valóság c. könyvét. Az első része nagyon tudományos, ha szereted az ilyesmit tetszeni fog.
2020. ápr. 23. 17:26
 18/22 A kérdező kommentje:

Jó hát nyilván a gravitációt könnyebb felfedezni mint a vonzás törvényét.

A vonzás törvénye az egyetlen törvény az univerzumban, amit érdemes ismerni.

Persze lehet tagadni, de ez olyan mintha, tagadnád, hogy nem létezik gravitáció.

Nem mintha ezt a nézetet akarnám népszerűsíteni, mert számomra mindegy hisztek e benne vagy nem, nekem rohadt sok pénzt sikerült belőle csinálni.

Nők, pénz, minden.

Annyi pénzem van ennek köszönhetően, hogy 50 ember nem keres meg annyit egy élet alatt, a születéstől a sírig lol.

Nem egy év alatt jött be, de tényleg úgy kezdődött, hogy le voltam égve anyagilag, már arra nem jutott ember, hogy ne hat hónapig járjak ugyanabban a kínai cipőben.

És mindig azon elmélkedtem, hogy milyen szegény vagyok, és mindig olyan emberek és helyzetek jöttek akik, szegények voltak, vagy azt idézték elő.

Aztán hallottam erről a vonzás törvényéről.

Azt mondtam magamnak Diamond Johnny a nevem ahová nyúlok ott pénz. Én vagyok Diamond Johnny a pénzemet nem tudom elkölteni. Csak simán elképzeltem, hogy olyan gazdag vagyok, hogy ha akarnám, fel tudnék vásárolni egy egész várost lol . És úgy is viselkedtem, és mit ad a vonzás törvénye lol.

Ezért mondják a szegénytől még azt is elveszik amije van, a gazdagnak meg adnak hozzá, hogy bővelkedjék.

2020. ápr. 24. 02:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Köszönjük a stand up comedyt. Rendkívüli volt. :D
2020. ápr. 24. 08:22
 20/22 anonim ***** válasza:
45%
Uramatyám lol. Az utolsó bejegyzésedig azt hittem mondasz majd valamit lol. Hantaboy lol.
2020. ápr. 24. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!