Milyen magyarázatot tudnátok adni a vonzás törvényének működésére?
Én leteszteltem nálam működött. Csak valamilyen tudományos magyarázatot akarok neki adni.
Valami ahhoz hasonlót, mint amikor tudományos magyarázatot ad az ember arra, hogy miért a foró víz fagy meg előbb a hűtőben, ha nincs lefedve.
akkor leírom egyszerűbben. izmos akarsz lenni , elmész gyúrni -- izmos leszel. ez a vonzás törvénye.
nem az hogy a ,lottónyereményre gondolsz és megnyered.
Jaa tényleg ez olyan mint a gravitáció.
A gravitáció is csak van és kész, a működésére nincs magyarázat.
Mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja.
100 ember 100 féle elméletet gyárt rá, a nézőpontjai szerint.
Semmire sincs bizonyíték, minden egyéni tapasztalások kérdése.
Jó hát nyilván a gravitációt könnyebb felfedezni mint a vonzás törvényét.
A vonzás törvénye az egyetlen törvény az univerzumban, amit érdemes ismerni.
Persze lehet tagadni, de ez olyan mintha, tagadnád, hogy nem létezik gravitáció.
Nem mintha ezt a nézetet akarnám népszerűsíteni, mert számomra mindegy hisztek e benne vagy nem, nekem rohadt sok pénzt sikerült belőle csinálni.
Nők, pénz, minden.
Annyi pénzem van ennek köszönhetően, hogy 50 ember nem keres meg annyit egy élet alatt, a születéstől a sírig lol.
Nem egy év alatt jött be, de tényleg úgy kezdődött, hogy le voltam égve anyagilag, már arra nem jutott ember, hogy ne hat hónapig járjak ugyanabban a kínai cipőben.
És mindig azon elmélkedtem, hogy milyen szegény vagyok, és mindig olyan emberek és helyzetek jöttek akik, szegények voltak, vagy azt idézték elő.
Aztán hallottam erről a vonzás törvényéről.
Azt mondtam magamnak Diamond Johnny a nevem ahová nyúlok ott pénz. Én vagyok Diamond Johnny a pénzemet nem tudom elkölteni. Csak simán elképzeltem, hogy olyan gazdag vagyok, hogy ha akarnám, fel tudnék vásárolni egy egész várost lol . És úgy is viselkedtem, és mit ad a vonzás törvénye lol.
Ezért mondják a szegénytől még azt is elveszik amije van, a gazdagnak meg adnak hozzá, hogy bővelkedjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!