Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik arra valami módszer,...

Létezik arra valami módszer, hogy egy ember teljes emlékét kitöröljem a fejemből?

Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 13:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Akarattal nem tudunk felejteni- ez érdekes, érdemes ezen elgondolkodni. Viszont amit tehetsz, hogy leszeded az emlékedről, az emberről a a fájó érzéseket, nem fogod elfelejteni, de nem fog már bántani. Ennek a módszere, hogy ha van egy kedves barát, aki meghallgat, akkor annak elmeséled a fájó történetet - milyen hangok, színek , fények, hőmérséklet volt, mindent (ezek "hozzátapadtak" és a lehető legjobban rekonstruálni kell) és ezt többször egymás után, 3- 4-szer, amikor már magad is elcsodálkozol, hogy közömbössé válik. A meghallgatónak csak hallgatni kell, nem kell beleszólni, értékelni, ítélkezni, csak hallgatni. Ha nincs ilyen, akkor próbáld meg leírni - ezt is többször egymás után és kidobni. Akkor "kint " van, nem bánt már.
2020. febr. 17. 20:57
 12/23 anonim ***** válasza:
Még nem, de hamarosan igen. Sajnos nemsokára már bármit be lehet majd programozni az emberek fejébe, mint az emlékmásban.
2020. febr. 17. 20:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Arra van megoldás, hogy az emlék hidegen hagyjon.

Se jó,se rossz érzés ne legyen benned.

Csak van.

És ha meglátod a személyt,(gondolom legalábbis erről van szó) nem érzel semmit sem.

2020. febr. 17. 21:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress rá facebookon, töröld a képeit, leveleit, üzeneteit.
2020. febr. 17. 21:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Az #1-esnek tökéletesen igaza van. Nincs rá módszer, az emlékeket nem törölni, hanem feldogozni kell tudni.
2020. febr. 17. 23:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj, hogy csináltattam egy szerelmi kötést ami minden bizonnyal nem létezik nem működik mert még mindig egyedül vagyok más megoldás nincs valahogy ki kell törölni, mert feldolgozni elfelejteni nem megy.
2020. febr. 18. 14:47
 17/23 anonim ***** válasza:
nem szabad ilyen butaságot csinálni... sajnos ezerszer megszenvedi aki "kötést" csináltat - és nem is lehet segíteni rajta
2020. febr. 18. 16:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak hipnotizőrök akik erre képesek, de ez vdak zrauma esetén ajánlott.
2020. febr. 18. 22:28
 19/23 anonim ***** válasza:

És a kötés után cselekedtél, vagy várod a sült galambot...

"-Uram, idén nyerni szeretnék a lottón!

...

-Istenem, az előző évben, miért nem lett enyém a fő nyeremény?!?

-Gyermekem, én hallottam szavad, s minden alkalommal megadtam a lehetőséget. Ha az év bármely napján feladtál volna egyetlen egy szelvényt, most nem lenne harag a szívedben..."(asszem így volt)

Törölni macerás, ha valamit elveszel azt mással helyettesíteni kell...az üresség 1000szer rosszabb egy-két rossznál. A feledés se fsza de lényegesen egyszerűbb.

A kötés és a hasonló spiri dolgoknál nem árt egy kicsit odatenni magad, hogy könnyebben megvalósuljon, materalizálódjon...

2020. febr. 19. 08:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz mit kellett volna tenni szerinted?
2020. febr. 19. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!