Hogy utálhatom ennyire a spirituális sátánizmust?
Én beszéltem igazi spirituális sátánistával.
Leszögezem, hogy aki spirituális, annak ezek andolgok, csak aspektusok. Pl én most a dolgok lazán kezelését gyakorlom. Ez főleg buddhizmusban vannak. Így nevezhetném magam spirituális buddhistának, amíg ez abkorszak tart.
Szóval ő azt mondta, amit én is így tudok, hogy van lucifer, aki minket szolgálva visszajött hamradik dimenzióba, hogy biztosítsa nekünk a megfelelő feltételeket. A zsidók fontos szerepben vannak, de lehetnének írek is. Szóval fura, hogy zsidóznak, miközben azok, akikre igaz ez, hogy uralják a világot, azok a lucifer által irányított embereknek a bábjaik. (Gondolom sátán alatt lucifert értik.)
Az emberek bölcstelenek. <- ez a válaszom arra, amit írtál.
Mert utálod és kész. Lehet hogy, úgy érzed vagy valóban ártottak neked, vagy csak egyszerűen gyenge jellemű ember vagy, aki itt fröcsögi ki magát. Nem tudom. Ezt csak te tudhatod, de elég nehéz dolog szembenézni önmagunkal, és fölfedni a valódi mozgató erőinket.
Az viszont, hogy folyamatosan itt írogatod ki a kérdésnek álcázott, ám valójában személyes sértetségből adódó kirohanásaidat, az konkrétan nekem szánalmas. Te valószínűleg egy sértett, gonosz kisgyerek lehetsz lelkileg. Legalabbis ez jön látszik a folyamatos fröcsögésböl, és fogalmazásból is. Legalább 5-10 kérdést írtál ki rövid idő intervallumban és ahogy elnéztem egyetlen egy ss sem valaszolt, fröcsögött neked. Hol vannak ilyenkor az általad fenyegetőzőnek, meg mindennek titulált gonosz kis ss ek. Nem csak beképzelsz magadnak egy ellenséget?
Írjál még ki nyolcvan ilyen fröcsögős kérdest, de voltak itt már egy páran, akiket már a kérdésből is azonosítottak, és elkezdték leoltani őket. Csak úgy brahiból. A tudomány kategóriában, az ezoban főleg.
Szóval ennek mi értelme van? És ne haragudj, de válaszként nem akarom ugyan azt olvasni tizedjére is, hogy veled mennyire ki..sztak, mert kaptál pár kéretlen üzenetet. Ki nem? Úgyhogy...nem nagyon érdekel a válaszod, mert tudom, hogy valószínűleg, nem vagy egészen rendben mentálisan.
milyen tradicionális sátánizmus, úgy érted azok az emberek akiket a középkorban elégettek??
Amúgy egyetértek az előző válaszadóval, és bocsánatot kérek mert nem szoktam ismeretlen embereknek beszólni, de te egyenesen olyan hülye vagy az ördög magát űzi ki belőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!