Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy utálhatom ennyire a...

Hogy utálhatom ennyire a spirituális sátánizmust?

Figyelt kérdés
Ők azok, akik miatt már nem vagyok sátánista. Volt egy weboldalam, ami tradicionális sátánizmussal foglalkozott. Aztán jöttek ezek a new age hazudozók és lezsidóztak és szerintük befeketítem a sátánizmust. A rólam készült képeket is leszedték és kitettél egy kamu facebook oldalra. Egyszerűen elvették az egésztől a kedvem, pedig nagyon szerettem. Az igazi tradicionális vonalat most is tisztelem, de nem lennék újra sátánista. Sok sátánistát összekevernek a spirituális sátánistákkal, akik spirits of eridut olvasnak és joy of satant. De naív, birka fiatalok dőlnek be ezeknek a szennylapoknak. Évek teltek el és még most is forr bennem s gyűlölet. Taszít az, hogy mindenkit lezsidóznak és alattomosan támadnak, beléd kötnek és durvábban viselkednek, mint a legfanatikusabb keresztények. Sokkal rosszabbak. Mintha paranoiás, mentálisan sérült emberekből állna a szervezet. A nagyobb követől írásaiból is le lehet szűrni, hogy ezek beteg emberek és paranoiásak. Amivel nem értenek egyet az zsidó hazugság, akikkel nem értenek egyet azok mind zsidók. Mégis, hogy lehet hogy ennyien bedőlnek nekik?

#sátánizmus #spirituális sátánizmus #spiritituálissátánisták
2019. nov. 29. 11:35
 1/6 A kérdező kommentje:
A képeim miatt feljelentést tettem és tiltva lett a profil is.
2019. nov. 29. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Én beszéltem igazi spirituális sátánistával.

Leszögezem, hogy aki spirituális, annak ezek andolgok, csak aspektusok. Pl én most a dolgok lazán kezelését gyakorlom. Ez főleg buddhizmusban vannak. Így nevezhetném magam spirituális buddhistának, amíg ez abkorszak tart.

Szóval ő azt mondta, amit én is így tudok, hogy van lucifer, aki minket szolgálva visszajött hamradik dimenzióba, hogy biztosítsa nekünk a megfelelő feltételeket. A zsidók fontos szerepben vannak, de lehetnének írek is. Szóval fura, hogy zsidóznak, miközben azok, akikre igaz ez, hogy uralják a világot, azok a lucifer által irányított embereknek a bábjaik. (Gondolom sátán alatt lucifert értik.)

Az emberek bölcstelenek. <- ez a válaszom arra, amit írtál.

2019. nov. 29. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
32%

Mert utálod és kész. Lehet hogy, úgy érzed vagy valóban ártottak neked, vagy csak egyszerűen gyenge jellemű ember vagy, aki itt fröcsögi ki magát. Nem tudom. Ezt csak te tudhatod, de elég nehéz dolog szembenézni önmagunkal, és fölfedni a valódi mozgató erőinket.

Az viszont, hogy folyamatosan itt írogatod ki a kérdésnek álcázott, ám valójában személyes sértetségből adódó kirohanásaidat, az konkrétan nekem szánalmas. Te valószínűleg egy sértett, gonosz kisgyerek lehetsz lelkileg. Legalabbis ez jön látszik a folyamatos fröcsögésböl, és fogalmazásból is. Legalább 5-10 kérdést írtál ki rövid idő intervallumban és ahogy elnéztem egyetlen egy ss sem valaszolt, fröcsögött neked. Hol vannak ilyenkor az általad fenyegetőzőnek, meg mindennek titulált gonosz kis ss ek. Nem csak beképzelsz magadnak egy ellenséget?

Írjál még ki nyolcvan ilyen fröcsögős kérdest, de voltak itt már egy páran, akiket már a kérdésből is azonosítottak, és elkezdték leoltani őket. Csak úgy brahiból. A tudomány kategóriában, az ezoban főleg.

Szóval ennek mi értelme van? És ne haragudj, de válaszként nem akarom ugyan azt olvasni tizedjére is, hogy veled mennyire ki..sztak, mert kaptál pár kéretlen üzenetet. Ki nem? Úgyhogy...nem nagyon érdekel a válaszod, mert tudom, hogy valószínűleg, nem vagy egészen rendben mentálisan.

2019. nov. 29. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

milyen tradicionális sátánizmus, úgy érted azok az emberek akiket a középkorban elégettek??

Amúgy egyetértek az előző válaszadóval, és bocsánatot kérek mert nem szoktam ismeretlen embereknek beszólni, de te egyenesen olyan hülye vagy az ördög magát űzi ki belőled...

2019. nov. 29. 15:44
 5/6 ******?! ***** válasza:
100%
Hogy utálhatod ennyire? A kérdést már megválaszoltad, nem igaz? Másrészt, ha egy posztban megjelöltek vagy rágalmaztak be kellett volna jelentened őket. És miért utálod szegényeket? Ez nem azt jelenti, hogy lesüllyedtél az ő szintjükre? Akiknek átmosták agyát legyen az sátánizmus vagy bármilyen egyértelmű halandzsa, nem érdemelnek érzelmeket! Erőt és fáradtságot pazarolni rájuk...kész vicc!
2019. nov. 29. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen megint arról van szó, hogy szándékosan égeted a Spirituális Sátánizmust. Innen is látszik, hogy rád hatással volt a zsidók mágiája és te vagy valójában, aki befeketít mindent a hülyeségeiddel. Úgy látom nem a Spirituális Sátánisták hisztiznek most se, hanem te, ki nem ér el egyetlen eredményt se a propagandizált "Sátánizmusával".
2020. ápr. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!