Mit jelent ha valaki Fekete Gyertyát küld nekem üzenetben?
Figyelt kérdés
Mit jelent a fekete gyertya egy tisztánlátó szerint? Mert egy tisztánlátónak magát kiadó nő, azt állította hogy átkot küld rám! Pedig én semmit nem tettem ellene! Csak azt állította hogy én is látó vagyok, és nekem még pénzért sem jósólna!Hát ezen megdöbbentem!Míg én szeretettel fordultam felé, és tisztelettudóan, ő ennek pont az ellenkezőjét tette! Én nem a bukott angyal szolgálója vagyok, hanem Isten, Jézus szolgálója! Nem értem mi baja volt velem, azzal hogy én is látó vagyok, és nem akar ezért jósolni nekem. És a modora lekezelő volt, és ellenséges! És küldött egy Fekete Gyertyát, meg hogy leátkoz! Ez Rettenetes, és Undorító! Hogy emberek képesek a gonosszal lepaktálni! Várom a segítségeteket! Előre is köszönöm!2019. nov. 27. 07:21
11/11 anonim válasza:
Hú barátaim úgy látom itt tényleg komoly bajok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!