Azt mondják amit nagyon szeretnél betudod vonzani? Én már 2 éve szeretném ha megtörténne valami, de semmi, pedig rengeteget jár az agyam azon, hogy történjen már meg.
Az gondolom eszedbe se jutott, hogy ez nem így működik és aki ezt állítja az egy idióta. Tessék itt egy könnyű nyelven fogalmazott cikk, talán te is felfogod a tartalmát és egy kicsivel okosabb leszel.
Nincs bevonzás! Tudatos teremtés van. Viszont, keményen tenni kell a dolgokért. Vannak szabályok, melyeket be kell tartani.
Meglehet teremteni a lehetőségét annak, amit szeretnél, de tenni kell érte, nem fog az öledbe hullani.
"pedig rengeteget jár az agyam azon, hogy történjen már meg"
Akkor elpazarolod a tehetséged.
Azon kéne járjon, 𝐡𝐨𝐠𝐲𝐚𝐧 csinálod meg!
Csak akkor történik meg az amire vágysz ha teszel érte hogy megtörténjen.
Az egyetlen dolog aminek köze lehet ehhez az az hogyha nagyon szeretnél valamit akkor nagyobb a motivációd hogy ezt a dolgot véghez vigyed tehát jobb esélyekkel indulsz
Erről a régi vicc jutott eszembe.
Az egyszeri férfi felsóhajt.
- Édes istenem, csak add, hogy nyerjek a lottón!
Következő héten újra.
Eltelik egy hét, újra imába fog.
És így megy ez éveken keresztül, de semmi nem történik, hiába szeretne mindennél jobban nyerni.
Egyszer csak Isten megelégeli a dolgot, és a férfi imáját hallva kifakad:
- Adnám én, adnám én, fiam, de legalább tölts ki végre egy rohadt lottószelvényt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!