Hogy fejti ki a hatását a szerelmi kötés?
Sziasztok!
Szeptember közepén csináltattam egy harmonizációs szerelmi kötést egy jósnővel a volt páromra, akivel nyár elején sírás-rívás közepette azért szakítottunk, mert úgy érezte, másak a jövőbeli céljaink. Később sok dologban igazat adtam neki, rájöttem, hogy vannak olyan élethelyzetek, ahol az ő nézőpontja helytállóbb, de ő ebben nem biztos, nem akarta újrakezdeni, mert nem akarta, hogy csalódjak benne. Ekkor fordultam a jósnőhöz, a kötés után véletlenszerűen összefutottam az exszel, aki kedvesen beszélgetett, majd ismét találkoztunk, de azt mondta, ha engem felkavar, ne álljunk le bájcsevegni (holott a téma elfogyása után is csak nézett egy percig).
Elvileg 3 hónap, míg hat a kötés, addig hogy viselkedjek vele? Egy utcában lakunk, így nem kizárt a találkozás.
Válaszotok előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!