Bejött nektek a szerelmi varázs, fekete mágia rituál mensesz vérrel?
Figyelt kérdés
Persze nem a pasi megetetése vele , hanem az ezzel végzett rituálé ?2019. szept. 19. 20:21
1/2 anonim válasza:
Sokan "piszkos" vérnek tartják. Főleg, hogy tele van mindennel, nem csak vér az. Volt, hogy én is ezt megkérdeztem egy okkultista/sátánista (fene tudja már mi volt) ismerősömtől, csak lesett, hogy fúj. Szóval kétlem, hogy működne, meg egyébként is... láttál olyan filmet vagy hallottál már olyat, ahol a boszorkányok a véres tamponnal írtak meg betéteket dobálták a tűzbe? Mert én nem. Szóval, ha ezek a rituálék valódiak is, akkor sem jellemző azt használni.
2/2 anonim válasza:
A vér egy áldozat.
Menstruációs görcs ide vagy oda (sokaknak nincs is, piszkos mázlisták) nem nagy áldozat összegyűjteni, ami onnan kijön :)
Plusz az igazából nagyon kis mennyiségben tartalmaz vért.
Mintha Fantát használnál természetes narancslé helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!