Ez a fekete esküvő miatt van vagy csak azért mert újdonság vagyok neki?
A volt párod egy narcisztikus, irányítás mániás barom, semmi köze annak, amit csináltál.
Nyílván vaj is van a füle mögött, azért ellenorizget téged.
Sokan írtatok privátot és ugyanazokkal a kérdésekkel. Válaszolok itt, meglesz és mindenki választ kap.
Majdnem 5 hó telt le a kötés és az között hogy újra jelentkezett de nem addig voltunk külön, több mint másfél évig és semmi kommunikáció nem volt köztünk e idő alatt.. De mi úgy mentünk szét szerelmesek voltunk egymásba, abban a másfél éves kihagyásban is szeretett de meg volt sértve, azért szakítottunk mert egy nagyon ronda dolgot tettem nem csaltam meg de hatalmas nagy dologban kamuztam neki sokáig. Ez tönkre vágta önbecsülését bennem való hitét stb! És tudtam hogy az egoja csak ugy törik át ha kérek ilyen segitséget. Se neki se nekem nem volt e idő alatt senkink, neki volt 2-3 egyéjszakás és ennyi. Próbált ismerkedni de nem ment neki mert ugye szerelmes volt belém, én nem is próbáltam.
Ahogy történt: feloldotta a tiltásokat rólam először írt, aztán már telefonált, találkoztunk és azóta együtt vagyunk. 2. talin már hozzá is költöztem.
De ne féljen senki sztem: amit leírtam kiderült nem a kötés miatt van. Átvertem és most ezzel próbálja kikerülni hogy újra ez legyen.
Ja am előbb is sikerült volna mint 5 hó kiderül ő már sokkal előbb akart nekem írni de haverok lebeszélték de 5 hó után már nem érdekelte senki véleménye
Ami még kiderült: 5 hónapig depressziós tüntei voltak, de mióta együtt vagyunk nincsenek már
Ennyi amit el tudok mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!