A szerelmi kötés miert is fekete mágia?
Még mindig nem értem, miért akarod megerőszakolni őt.
Egyáltalán nem biztos, hogy kötődni akar!
Amúgy miért nem az egyenes utat választod?
Képzeld el a fordított esetet!
Te még nem akarnál lefeküdni vele, még csak az ismerkedés elején lennétek. Még nem tudnád, hogy vonzódsz-e hozzá.
Ő óvatosan összekötné a kezeteket, finoman behúzna téged egy wc-be, előredöntene, és hátulról bedugná neked.
Örülnél ennek?
Figyelj, azt mondja a jós amit hallani akarsz. Semmi de semmi értelme ezzel foglalkozni, pusztán ablakon kidobott pénz.
A srác lehet lépett volna, de vagy még öt lány tetszik neki rajtad kívül, es van aki jobban azert nem tett semmit. Kb. ez lehet az igazság, nem az érzelmekkel küzdés, mint egy hülye telenovellában. :) Ezek a saját érzelmeikkel küzdő szentimentális férfiak is csak a filmekben léteznek, a valóság ált. sokkal prózaibb, a nők miatt írják ilyenre csóri férfi karaktert. Di caprio sem olyan cuki fiú, mint a Titanicban... Az egyik színésznőnek a fiúját megverette régen a barátaival majd ez miatt évekig pereskedtek...
Visszaterve a jósra, gondolkozz el egy kicsit, miért hiszed el amit mond? Mert miért hazudna ugye? Vagy mert pl. itt is sokan hisznek benne? A politikusok is azt teszik szemrebbenés nélkül mégis nyerőek, mert a hiszekeny együgyű embereket az orruknal fogva lehet vezetni az erzelmeik altal. Nem az igazsagot akarjak hallani, hanem a szepen talalt hazugsagot. Milyen jól néz ki abban az új öltönyben, hogy megnőtt a haja kb. ez minden amit észervesznek. Na meg ha vicceseket mond. "Milyen szellemes"
A jós, hanyszor mondja azt a kliensnek szerinted, hogy " hölgyem ez a pasas nem szereti magát" vagy "nem hölgyem, sajnos nem fog sikerülni a műtét, másfél hónap múlva meg fog halni" stb.
Nem fogja mondani, mert egyrész halvány lila gőze sincs róla, - kb., mint neked, - és mert nem azert mentel oda, hogy negatív hírekkel traktáljon. Nem a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatból. Volt hogy egy jost felhivtam ugyanazzal a problemaval 2x, nem ugyanazt mondta masodjara pedig egy napon hívtam. Megkerdeztem egy másikat milyen neme lesz a gyerekemnek, persze tevedett. :) Asztrológusnál is voltam nem egynel életem során kb 50%-ra jönnek be a jóslatok, tippek mert leginkább annak lehet nevezni. De mindenesetre komolytalannak tartom. A vakhitűek biztos azt mondjak erre, hogy rossz jóshoz mentem.
Elmúltam negyven, nem egynel nem kettőnél jártam, hidd el nem veheted készpénznek amit mondanak. Inkább olyan srácra fordítsd a figyelmedet akinek tényleg bejössz majd, csak azt hidd el amit látsz, kerüld a homályos, babonás dolgokat, csak arra jók, jogy hiú reményeket ébresszenek vagy összezavarjanak. Én tudom, hogy itt ezzel a véleményemnel nem lezek népszerű, mert a hitvilágukat nem támogatom, és mert nem fogadnak el más nézőpontokat, de nem érdekel. Ha ma kezdeném újra az életem egy percet sem pénzt nem vesztegetnék ilyen hülyeségekre. Megtanultam a leckét.
17 kommentel értek egyet!
Én is rengeteg jósnál jártam, a zöme azt mondta vannak a férfinak érzései és mivel minden mást az életemben jól megmondtak elhittem, hogy valóban érez irántam!
Régóta ismerem a férfit, egy véletlen folytán kiderült 1 éve kapcsolatban él! Amennyiben felém lettek volna érzései velem kezdett volna kapcsolatot nem màssal!! Csináltattam pár szerelmi kötést, hittem, vártam.....de semmi nem müködött!
Jó lecke volt!
Ne kövesd el ugyanezt a hibàt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!