Csinált màr valaki közületek szerelmi kötést?
Nem, egyik oka az, hogy pld par hónapja megismertem egy lányt aki tetszett is az elején meg minden, de ahogy jobban megsimertem egyre jobban taszított es azt ereztem, hogy maradjunk csak baratok es kész. Pld egy ilyen szemelyt magamhoz kötnék hát nem tudom jó vége lenne a dolognak mert sztem nem.
Ez a szep az egeszben, hogy kiismerheted a másikat, elmentek ide-oda közös programok es meglatod, hogy akarsz-e vele lenni vagy nem. A szerelem meg szép dolog de nincs sok haszna.
Demoni dolog. Ettol ne varj 100% os boldogsagot. rossz erok fognak korul lengeni titeket es annyit tesz ez a kotes hogy 1.nembirjatok elhagyni elengedni egymast semmi kepp csak kinlodtok. 2. Ha pedig megis szetvaltok ezek a demonok rajtatok maradnak es soha nem lesztek igazan boldogok, szerencsesek. Ugyanis rosszakat fog ratok hozni.. jol gondpld meg.. halgass ram es ne tedd. A nenjem ossze kotte magat valakivel 10 eve szenved uti veri iszik. Az ember is szenved de nem tudnak szet valni..
A masik ismim pedig ugyjart ahogy 2.re leirtam kapcsolatbol kapcsolatra es egyik sem jon ossze neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!