Olyan mágus, akiről biztosan tudom, hogy hatnak a mágiái meg tudja azt csinálni, hogy exemnek soha ne legyen kapcsolata és én hiányozzak neki örökké?
Figyelt kérdés
Anélkül, hogy engem hozzáláncolna, én szeretnék szabadon élni.2019. aug. 25. 19:09
11/17 anonim válasza:
Mekkora szánalmas, undorító egy nő lehetsz te...😄 szerintem nincs az a mágia, ami rá bírna venni bárkit is arra, hogy örökké hiányozz neki.
12/17 anonim válasza:
Ebben a formában,kritériumokkal nincs,de hasonlóval sem fogsz találni komolyabb mágust aki ne helyezné előtérbe az etikai kérdéseket,ugyanis ezzel önmagának is borzasztó karmákat generálna...és érezd magad megtisztelve,hogy egyáltalán válaszoltam..aztán pocsékul,ha majd kifejlődött a szellemi képességeiddel az erkölcsi érzéked is..
13/17 anonim válasza:
Csak olyat tudok ami hozzáláncol..a mágia neve "A gyerek"
14/17 anonim válasza:
Meg, de ez egy nagyon aljas dolog lenne.
És mindennek megvan az ára. Lehet, hogy a párkapcsolatban te lesz boldogtalan, ha ezt csinálod.
15/17 anonim válasza:
Annak a fiúnak meg van a maga sorsa aminek senki sem képes az útját állni még ő maga sem. Ergo tehetsz te akármit ugyis oda fog kerülni ahova kell neki. A hozzáállásod meg szánalmas
16/17 anonim válasza:
Ez nagyon gonosz húzás lenne - még maga, a gondolat is! Együtt érzek a reménytelen szerelmesekkel, én is voltam hasonló helyzetben - de minek erőltetni, ami nem megy? Te nem szereted a volt párodat, csak görcsösen ragaszkodnál hozzá! A valódi szeretet elenged! Veled nem volt boldog, másra van szüksége! Mással, lehet, az lenne! Miért nem keresel egy jó pszichológust, hogy segítsen feldolgozni a csalódást? Dolgozz az elengedésen, hozd rendbe magad, és ismerkedj mással. Aki azt mondja neked, hogy nem te vagy a párja - akkor valóban nem vagytok összeillőek. A boszorkányok-mágusok aljas lelkületű üzletemberek, akik a hiszékenység vámszedői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!