Tudok 2 embert, akik sikeresen csinálnak szerelmi kötést, biztosan tudom róluk. Ha megcsináltatom egyidőben mindkettőjükkel, nem okoz galibát?
Figyelt kérdés
Csak hogy erősebb legyen a hatása!2019. aug. 21. 17:52
11/12 ******?! válasza:
Én egyszer majdnem csináltam, de végül sikerült ki szabadulnom a megkötések alól. Nehéz volt, a beleszólásom nélkül akarták megszervezni. A házasság rossz!
12/12 anonim válasza:
ne foglalkozzatok a kérdezővel, nekünk mindegy neki milyen rossz élete lesz az elkövetkezendőkben, majd megtanulja a leckét jó alaposan :-)
Kérdező: Nem egyértelmű hogy a duplázás milyen hatással lesz a kötésre de a karmát duplán kapod vissza. Majd pár év múlva benne leszel a tvben mint akit megölt a féltékenységtől őrjöngő pasija :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!