Fekete esküvő feloldható?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, legalábbis több helyen olvastam, hogy a fekete esküvő mágia nem feloldható. Mégis egy ilyen kötést használó mágusnál láttam, hogy Fekete esküvő oldást végzett. Akkor, hogyan is értelmezik ezt akik írják, hogy nem feloldható?2019. aug. 9. 17:20
12/17 anonim válasza:
Ha a mágus egy démon segítségét kéri a kötéshez, akkor lehetséges, hogy a kötő lelkét ajánlja fel cserébe?
13/17 anonim válasza:
Csak a tiédet, mert nem bírsz magaddal napok óta.
15/17 anonim válasza:
Csak azt a felet tudod feloldani a profi kötésből amelyik nem tudott arról hogy a háttérben mi folyt! Az a fél amelyik elmegy és démonok segítségével köt házasságot annak nem sok esélye van... a becserkészett embert fel lehet oldani gond nélkül.
16/17 anonim válasza:
"Ha a mágus egy démon segítségét kéri a kötéshez, akkor lehetséges, hogy a kötő lelkét ajánlja fel cserébe?"
Biblia:
"Áldozatokat adok helyetted."
Meg kell érteni ezeknek a dolgoknak a mágikus-okkult hátterét. Azt, hogy ilyenkor mi történik?
Két oldal van: látható és rejtett.
A rejtett a látható forrása. Azt értjük meg, hogy mi is történik vagy történhet ilyenkor a rejtett oldalon.
17/17 anonim válasza:
Megértés könnyítés:
Biblia - Ószövetség: ez egy régi varázskönyv, aminek el lett fedve a tartalma. Többet nem mondok.
"Áldozatokat adok helyetted."
Ez egy mágikus technológia (egy végrehajtható technika). A részleteket nem írják le; az titkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!