Hol lehet beszerezni a Necronomicont?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 21:02
1/5 Metionin válasza:
Simán könyvesboltban. Molyon 1500-ért van használtan is de ott van még hogy milyen boltokban szerezhető be:
2/5 anonim válasza:
Az eredetit elvileg sehol, gondolom arra gondoltál. :) Vannak olyanok, amik ilyen falatkákat mutatnak az eredetiből, de ezeket sem mondanám igazinak. Ami nekem az van, az leginkább az írójával foglalkozik. Magyarán rengeteg kiadása van, szóval konkrétan bármely könyvesboltban. Az eredetit, ha jól tudom, elzárva tartják, de ezt csak hallottam.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. nyilván nem az eredetire gondoltam, de valami olyasmire amiben azért van egy-két érdekes dolog.
2019. aug. 3. 23:04
4/5 anonim válasza:
Az eredetinek miért nem elérhető a teljes tartalma?
5/5 anonim válasza:
Eredeti/igazi nem is létezik, amit árulnak, csak leleményes üzleti fogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!