Tudtok olyan magust, aki nem horror áron csinál szerelmimagiát?
tegnap 14:35
Ha a szerelmedet el tudják kötni, akkor nem volt elég erős a szerelem. Ez esetben el kell engedni.
Sztori: barátnőm 36 éves volt, amikor egy nő elszerette a pasiját, mint kiderült kötést is rakott rá. Barátnőm -akinek volt egy akkor 4 éves kisfia is - ellentémadásba lendült: ő is mágushoz ment, hogy visszaszerezze a férfit. Ami ezután jött, maga volt a Pokol. Néha visszament hozzá a pasi alkalmanként, szexre használta. Aztán barátnőm elkapott egy nemi betegséget, hónapokig tartott, mire kijött belőle. A pasi a másik nőtől ragasztotta rá. Közben a kötözgető nőt is otthagyta a fószer. Lett egy újabb nője, aki nem kötözgetett, de elég gonosz volt. Barátnőm folytatta a mágiát. Csőstől jött a rossz. Leégett a házuk, elvesztette a munkáját, meg még egy csomó minden sz@r ömlött a nyakába.
Amikor befejezte a mágiát, helyreállt az élete: kapott normális munkát, be tudott költözni egy tisztességes albérletbe a rokonoktól, akiknél addig meghúzták magukat. A szerelem is újra rátalált, kötözgetés nélkül, aki a gyereket is elfogadta és a saját nevére vette. Ennyi...
Amúgy én is csináltattam huszonévesen évesen ilyet. Azt hittem nagy buli lesz. Ehelyett csak a szar jött: a pasim nem jött vissza, de lett helyette munkahelyi problémám, családi gondjaim és még jó pár dolog. Azóta mindenkit csak lebeszélni tudok erről. Higgyétek el, gyerek ide vagy oda, ha igazán erős a kötelék közöttetek, nincs az a mágia, ami elszedhetné a párotokat.
És lehet nyugodtan lepontozni.
30N
100 ezerért max egy év
A hosszútávú garival az drága
22-es ha hozzáértő csinálja , akkor nincsen gond...mert akkor úgy csinálja , hogy akit " ott hagynak " Ő se sérüljön annyira és rá találjon újra valakire.
A másik meg nem lehet tudni , hogy azok a gondok miért jöttek neked....lehet a.magia nélkül is.bekovetkeztek volna. És van egy mondás : Ha ajándékot kapsz és elfogadod akkor a tiéd , ha nem fogadod el , akkor nem a tiéd. Ugyan ez.igaz bármi másra is.
Kedves kérdező!
A hozzászólásaidból az tükröződik, hogy te úgy gondolod érted mi miért történik. Nem igazán értem, hogy akkor te most pontosan mi az amit keresel. Ha ennyire érted, hogy egy "mágus" hogyan csinálja meg azt, hogy mindenkinek jó legyen (agyam eldobom kategória győztese) akkor te miért nem csinálod meg magadnak? Honnan szerzed ezeket a "megbízható" információkat? Ha viszont te nem tudod megcsinálni, akkor valaki már egészen biztosan teletömte a fejed az igazságokkal máskülönben nem írnál ennyi mindenféle okosságot. Akkor miért nem csinálja meg az az ismerősöd aki beszélt neked erről? Tényleg csak kíváncsi vagyok. Te honnan szerezted ezt a sok infot amire ismereteid alapozod?
Kedves Kérdező!
Elgondolkodtam a kérdésed és a későbbi (nagyon hozzáértő) hozzászólásaid alapján, vajon nem egy újabb beetetős szolgáltató vagy-e.
Nem! Nem vagyok se mágus , se jós , se semmi.
Sokat olvasok a témában , mindennap...de érdekel más véleménye is és , hogy ki a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!