Ismertek olyan átkokat, amiket nem egy filmből szedtek?
Figyelt kérdés
Érdekelnek az átkok, csak nem vagyok ismert ebben a témában. Előre is csak annyit mondok, nem akarok senkit sem megátkozni, csak tudni szeretném hogy ti milyeneket ismertek.2019. júl. 23. 22:56
1/4 anonim válasza:
Én ismerek, de természetesen nem fogom elmondani, mert hatásos, és nem szeretném ha rossz kezekbe kerülne. Bónuszként a te életed se szeretném tönkretenni,mert véletlen, hirtelen felindulásból úgyis használnád.
2/4 anonim válasza:
Elég széles skálán ismerem az átkozást, áldást. Fura lenne különíteni és nevezni őket, mert végtelen lenne belőlük.
3/4 Toboz111 válasza:
Igen. ...és tudom, precízen alkalmazod a mindennapjaidban -szóban és gondolatban. Pl. Nekem semmi sem sikerül, buta vagyok, szegény vagyok... és az összes többi. Végtelen a skála. És igen, ha mást is "megtisztelsz" vele az is átok...
4/4 anonim válasza:
Kyrie eleison, Christe eleison .. áldást hoz mindkét félnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!