Ha megnézhetnétek a jövőteket, hogy 10 év múlva hol fogtok tartani, milyen lesz az életetek, kiváncsi lennétek rá?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék én nem vagyok jós meg semmi,csak szimplán kiváncsi vagyok:D Én pl. nem nézném meg hol fogok tartani 10 év múlva..,inkább a mának élek=)2010. júl. 9. 18:49
1/17 anonim válasza:
Én megnézném! Mert akkor még tudok változtatni rajta majd :)
2/17 x Susy Omega x válasza:
én sem nézném meg... mi lenne, ha 10 év múlva hajléktalan lennék? :D vagy temetőben döglenék? ááá, nemnemnem! :D jó nekem így. ^^
3/17 anonim válasza:
Kíváncsi lennék rá, de tudatosan NEM nézném meg, mert akkor bármit is tennék hogy ne olyan legyen, mégis végül olyan lenne (mint a filmekben xD)
4/17 anonim válasza:
Egy pillanatkép erejéig megnézném.:))
5/17 anonim válasza:
Fogós kérdés. Mert mi van, ha azt látom, hogy már nem élek? Minden percemben rettegnék, hogy vajon mikor következne be, és onnantól kezdve nem lenne tartalmas az életem. Nem, nem nézném meg. (De azért kíváncsi vagyok :) )
6/17 A kérdező kommentje:
Na ettől félnék én is ,hogy mi van ha pl. valami rossz történne 10 év múlva..,súlyos betegség vagy bármi:s Viszont ott van a jó oldala is,és lehet hogy épp pezsgőt kortyolgatnék egy szigeten,pálmafák árnyékában:D
Mondjuk egy 3 mp kiváncsi lennék azért mégis,úgy döntöttem:D
2010. júl. 9. 19:03
7/17 anonim válasza:
Én megnézném, remélem lenne mit nézni.:D
8/17 anonim válasza:
Egy film is akkor izgalmas, ha nem tudod a végét;)
9/17 A kérdező kommentje:
Ez is igaz...:)
2010. júl. 9. 19:22
10/17 anonim válasza:
Ha tényleg véletlenül látnám, akkor igen. Amúgy...nem biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!