Érdemes elmennem 23 évesen jóshoz?
Sziasztok!
Három éve összejöttek a dolgok, félig meddig poénból és kétségbeesésből elmentem jósnőhöz, leszögezem nem igazán hittem benne. Aztán mikor kirakta a lapokat és elmondta mivan a lelkembe, az érzelmi állapotomat és az akkori helyzetemet ugy ahogy van elmondta, a jövőmmel kapcsolatban olyanokat mondott, amit én nem igazán tartottam jónak. Akkor voltam 22 éves, és azt volt a jövőm, hogy majd egy nagyon gazdag, idős ember lesz a férjem és hű meg á minden happy, meg minden sikerűl ahogy megismerem...de az exem aki miatt mentem, és aki most is a párom végleg eltűnik. Na mindegy, szóval volt egy jó év mikor is a párommal külön voltunk, és ez engem teljesen padlóra tett, és szinte havonta jósoltttam. Az tényleg igaz, hogy a jelent nagyon eltalálta, de a jövő mindig ugyanaz volt, gondoltam azon majd változatok, hisz nekem nem kell a vénember :D Na , hogy a végére érjek , eltelt kettő év azóta és kíváncsiságból egy két hete felhivtam, hogy nézzük már meg a kártyát és mit ad isten mi a jövőm?? a sok pénz , a boldogság, és a papi...hurráááá
Nem tudom, hogy létezik e , hogy valakinek mindig ugyanazok a kártyák jönnek ki?? Ezt írja már meg valaki.
De a jelenlegi helyzetem egyébként, egy éve újra összejöttünk a párommal és most vettük meg a közös lakásunkat :)
Bár a szomszédban lakik egy bácsi, kitudja, lehet ő lesz a másik nagy ő :DDDD
Jó ez csak poén volt
Javítanék, bocsi, szóval kettő éve jöttünk újra össze, és 1 éven keresztűl jósoltattam vele szinte havonta, aztán kettő év maradt ki kártya nélkl. Most így leírva, az jutott eszembe, hogy mikor elmaradt a jóslás, akkor utána javult meg a kapcsolat...hm.. érdekes
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!